Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 23.12.2012.
08:00
Intimna Medicina A

Saveti za seksualno (ne)iskusne muškarce

Guranje prstiju u njene do pola otkopčane pantalone je možda u neku ruku zabavna, ali ne baš i erotska radnja. Saznajte koji su to vrlo jednostavni i nekima možda podrazumevajući momenti na koje u stvari često zaboravimo.

Da ne bude posle: "Hmmm, šta ovo bi?!"
 

Neki muškarci zagovaraju teoriju da je seks namenjen njenom užitku. Njegov užitak se podrazumeva i nekako dolazi sam od sebe. Osim toga, muškarci su jednostavniji, imaju manje erogenih zona i pravo uživanje je samo orgazam, koji je kratak i intenzivan.

Mnogi muškarci ne bi se složili s ovim, iako je grubo govoreći to istina. Bitan užitak, koji muškarci doživljavaju u seksu je učestvovanje u njenom uživanju. Ali zašto to mora da bude tako komplikovano.

Mnogi ljudi, kao što je pokazala mala anketa, o seksu uče od prijatelja, koji su sigurno svi odlični ljubavnici i sve znaju. Uvek sve znaju dok su u muškom društvu i samo uz pomoć alkohola. Kratki saveti, kojima pomažu svima su često i ispravni, ali ponekad je teže nešto izvesti, nego reći. Pogledajmo nekoliko trikova i saveta, od kojih ćemo svakom dati kratak komentar.

"Duni joj u uvo...." - To je klasičan savet, koji u praksi vrlo brzo ode u pogrešnom pravcu. Uši su naime vrlo osetljive i prejako duvanje može jako da joj zasmeta. Ako istovremeno ispuštate i zvuke, sigurno ćete pokvariti užitak svojoj izabranici. S obzirom da najlakše učimo iz prakse, uzmite fen za kosu i prislonite ga na uvo. Uključite ga i pokušajte da masturbirate. Mislimo da je slika jasna.

Duvanje u žensko uvo mora biti izvedeno nežno, samo toplim dahom i ne direktno u ušnu školjku. Možda će joj se svideti, iako ne deluje isto na sve.

"Uhvati je za grudi... to sve vole" - Ženama je vrlo prijatan dodir po grudima, iako muškarci to shvataju potpuno pogrešno. Ne radi se tu o grabljenju i stiskanju, nego o milovanju. Posebno mlade devojke (dok im rastu grudi) i žene pred menstruaciju su izuzetno osetljive na dodir. Zato ih ne gnječite kao testo. Ne tresite ih i ne dobacujte se s njima tamo - vamo. Prema njima se ponašajte uvek sa jednom mišlju u glavi. Tu će se hraniti moje dete. Pokušajte to na trenutak da zamislite, i više nikada nećete grabiti ženske grudi kao podivljale zveri.

"Samo sam joj ruku stavio u gaćice i već je bila vlažna..." - To samo može da znači kako je svako ko ovako nešto izjavljuje zamenio uzrok i posledicu. Devojka je već bila vlažna, jer je verovatno već bila vrlo uzbuđena i želela seks, a ruka nije imala ništa s tim.

Gurnuti ruku kroz do pola otkopčane pantalone, posebno farmerke, svakako nije najprijatnija stvar za devojku. Veliko majstorstvo je potrebno da biste u tom položaju išta mogli da uradite. Ako ona u tom trenutku jako želi seks, onda bolje i to nego ništa, ali iz nijednog drugog razloga nemojte svlačiti do pola njene pantalone. Osim toga da ćete joj rastegliti donji veš, da će joj se tangice uvući u guzu, da ćete slučajno iščupati pokoju stidnu dlaku i da će vam prsti lepo mirisati, nećete postići ništa značajno.

Potražite primeren prostor, nežno joj pomozite da svuče pantalone i tek tada započnite sa igricama prstima. Žene uglavnom vole slobodu tokom seksa.

Muškarcima je dovoljno da otvore šlic, izvade ga i to je to. Žene tesna odeća stiska ne samo fizički već i mentalno. Ako niste imali dovoljno vremena da je svučete i pri tome joj pomognete, to govori o vašoj nestrpljivosti i vašoj suštinskoj potrebi - vašem zadovoljenju. One se tada osećaju iskorišćeno, a taj osećaj je za ženu nešto najgore i nije nimalo seksi, piše Intimate Medicine.

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.12.2012. 17:21
Pišite više o ovoj temi! Čovek se deli u dva pola - muško i žensko, i tu treba da se nađe zajedništvo. To se odrazuje naravno i u seksu (...e baš ...!). A ko to nije svatio je onda i zaostao.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online