Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 08.10.2013.
08:00
mondo.rs A

Otkrijte po donjem vešu s kim "imate posla"

Poznato je da muškarci vole kad im lepša polovina izgleda seksi, pogotovo u spavaćoj sobi. A da li ste znali da donji veš može mnogo da kaže o karakteru devojke sa kojom "imaš posla". Nije bitno samo koje veličine je njen brushalter, da li se veš lako skida, već i koje je boje i od kakvog je materijala.

Retro veš

Foto: Ilustracija

Veš koji liči na bakin. Nose ga devojke koje ne obraćaju pažnju na "spoljašnju lepotu". One se ne zaljubljuju u bildere, manekene, "glavne u društvu".

One vole intelektualne tipove, muškarce sa kojima imaju o čemu da razgovaraju. Ali, ako ste pomislili da im seks nije bitan, mnogo ste pogrešili. Donji veš "preskaču" jer im je važnije ono što dolazi nakon svlačenja.

Gaćice s porukom

Foto: Ilustracija

Zateći će te ih na duhovitim devojkama, vedrog i mladalačkog duha, "devojčicama" u duši.

Mada, nekada takvim ženama nije samo cilj da vas nasmeju, već i da vam nešto saopšte. Zato, je pažljivo "pročitajte" pre nego što je skinete.

Tange

Foto: Ilustracija

Tange nose žene koje imaju visoko mišljenje o sebi, pre svega o svom telu. Zadovoljne su onim što vide u ogledalu i ne stide, ili jedva čekaju, da to pokažu partneru.

Sa ovim devojkama morate biti oprezni - one znaju šta hoće, ako ne uspete da ih zadovoljite ne folirajte se da bi vam pružile drugu šansu.

Klasični beli veš

Foto: Ilustracija

Ovakav veš vole devojke koje su otvorene i iskrene, a to očekuju i od partnera.

Emocije stavljaju na prvo mesto, ali i seks im je bitan, bez obzira na to što donji veš na njima nije baš seksi.

Karneri, mašnice, cvetići...

Foto: Ilustracija

Veš kakav vole romantične žene koje žele da udovolje partneru. Osim upadljivog veša, ona će vas "poslužiti" i mirišljivim svećama, prigušenim svetlom, tihom muzikom.

Upozorenje - možda će tu negde biti i neka plišana igračka, neki meda, maca, kuca, samo da znate ukoliko vam to baš i nije seksi.

Satenski ili svileni veš

Foto: Ilustracija

Brazilskog" ili bikini kroja, bez mnogo dodataka, čipke, štrasa... jednostavan, a seksi veš nose dame sofisticiranog ukusa.

One zavode suptilno, ali do kraja. Iako njihov veš nije upadljiv, one same jesu i teško ih je zaboraviti, imajte to na umu.

POVEZANE VESTI

Utorak 08.10.2013. 08:21
A sta je sa onima sto ne nose nikakav donji ves?
Utorak 08.10.2013. 12:06
Moja jedna vrlo „jaka“ misao glasi: Male su razlike izmedju dve lepe žene; još se manjim čine kad su žene nagužene.”
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online