Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 08.01.2011.
12:50
V. Tasić - Vesti A

Vešte koleginice navalile na mene

Pošto je rezimirao šta mu se sve izdešavalo prošle godine, Andrija - Era Ojdanić (63) zaključio je da ima razloga da bude prezadovoljan.

Kojoj ženi ne bi bilo milo da se uvali Eri Ojdaniću: Era u društvu Snežane Babić i Zorice Marković

Dobio je mnoga muzička priznanja, osvojio mnoga ženska srca, a sa stranica novina nije silazio zbog turbulentne veze sa četiri decenije mlađe devojke Danijele iz Barajeva, koja je mlađa od njegovog najstarijeg unuka.

Mediji su čak spekulisali da bi na proleće mogao drugi put da stane na ludi kamen sa njom, ali on je počeo da se premišlja i rešio je da spusti loptu.


- Iako to nije u mojoj prirodi, malo sam zbunjen. Ta ljubav se odvijala neplanirano, a ja sam se malo štrecnuo kada mi je doprlo do svesti da ona nije napunila ni 20 godina, iako novine pišu da je dvadesetogodišnjakinja.

Malo sam se osvestio i rešio da tu ljubav stavim na led, bar dok ona malo ne poraste - kaže Ojdanić.


Ipak ste se uplašili njene familije koja vam je pripretila?


- Ma kakvi, nikoga se ja ne plašim. Što se tiče njene familije, stvari su legle i oni su se primirili. Znaš šta, uprkos svemu, posebno razlici u godinama među nama, kojoj ženi ne bi bilo milo da se uvali Eri Ojdaniću? Ali, nisam ni ja blesav. Znam dobro da se ne jede sve što leti. Videćemo šta će biti...


Znači, mala bi da vam se uvali?


- Ne, ne, ne mislim na nju, nije ona takva. Mislim na druge, koje se muvaju oko mene. Mnoge moje mlade koleginice su pred razvodom, pa su sada navalile na mene. Tih veštih, koje bi da se uvale, ima oko mene koliko hoćeš. Bez obzira što sam iskusan, vešt i namazan, one su još veštije i namazanije. Prosto me strah da me neka ne prevari. Prezaposlen sam, pa ću morati da angažujem ljubavnog savetnika, da mi malo pripomogne i da me nauči kako da se branim. Iskreno, frka mi je.

Danijela Sremčević i Era Ojdanić
 

Hoćete li se u ovoj godini oženiti, kao što se pričalo, i možda dobiti prinovu?

- Ko zna, sve je moguće. Što se tiče prinove, to bih morao da proverim. Mislim, ne znam mogu li još da pravim decu. Ipak ja imam 63 godine. Imam petoro dece i petoricu unuka. Treba to sve izdržati, svi nešto hoće od mene, ne znam da li bih izdržao još neko dete. A i kriza je udarila, pa ne pušta.


Priča se da ste u skladu sa božićnim praznicima i praštanjem rešili da se pomirite sa Lepom Lukić?


- Ne znam šta da vam kažem. Vrlo rado bih otišao u njenu kafanu, da proverim kako to funkcioniše i kakva je Lepava kao ugostitelj. Ali, iako sam neustrašiv, priznajem da se toga plašim. Ipak je ona žena u godinama, otkud znam šta može da joj dune. Znam da je mnogo ljuta... Možda bi me odmah isterala napolje, mada ne ide da se gost isteruje. Taman odlučim da odem, a onda se štrecnem. Šta ako mi Lepa stavi lijander u čorbu? Bilo bi šteta da tako završim.
 

Vredna teta


- Lepo je imati mladu devojku, ali iskreno ja bih najradije da nađem neku ozbiljnu i vrednu tetu od tridesetak godina, koja bi mogla da me prati - priznaje Ojdanić, iako je doskora pričao da najviše voli mlade, tek punoletne devojke. 

POVEZANE VESTI

Nedelja 09.01.2011. 18:03
Pa on juri maloletnice vec decenijama...dobro je da je presao na punoletne.... Dok je bio sa malom Sladjom od 14g to nije smetalo njenoj majci....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online