Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 26.01.2011.
14:50
Vestionline A

Kad ljubavi dođe kraj - Nataša i Dača

Vest o razvodu poznate srpske pevačice Nataše Bekvalac i vaterpoliste Danila Ikodinovića, obišla je Srbiju i ispunila sve medije.

Ljubavi došao kraj
 

O razlozima raskida ovog najpoznatijeg srpskog para ispredaju se različite teorije, ali niko od njih dvoje još nije otvoreno govorio o rastanku.

Iako su im godinama unazad mnogi predviđali brz kraj veze, njih dvoje su uspešno držali privatni život daleko od očiju javnosti.

Par se venčao 17. septembra 2006. godine u Sabornoj crkvi Svetog Nikole u Sremskim Karlovcima.

Svadba Nataše Bekvalac i Danila Ikodinović
 
 

Kruna Natašine i Dačine  ljubavi jeste sigurno njihova ćerkica Hana koja je na svet došla 17. marta 2007. godine.

Treći član porodice koji je zaokružio njihovu ljubav

Popularni par je najteži trenutak preživeo na Vidovdan 2008. godine, kada je Danilo Ikodinović doživeo tešku saobraćajnu nezgodu i jedva preživeo.

Najteži trenutak u vezi

  

Nakon osmonedeljnog boravka u bolnici Danilo je napustio ovu ustanovu i zajedno sa Natašom odlučio da svojoj porodici vrati osmeh na lice.

Pošto je Danilo počeo da se oporavlja i kako se činilo da će sve imati završetak kao u bajci, počele su da kruže priče o Natašinim neverstvima, a i njeni ispadi u javnosti su bili sve češći.

Nataša je letos bila gost Novaka Đokovića na njegovoj jahti
 

Najpre su je povezivali sa njenim bivšim dečkom Miodragom Kostićem Koletom, srpskim biznismenom, potom je najpoznatiji srpski teniser Novak Đoković došao na red. Zatim je kružila priča da se viđa sa izvesnim manekenom koji se pojavio u njenom spotu za pesmu " Ne valjam".

Na sve to Dača je odmahivao glavom i branio svoju ženu, govoreći da je to sve stvar šuobiznisa.

Međutim tu nešto ipak nije bilo kako treba.

Posle svih tračeva i spekulisanja, poslednja u nizu priča koje su uzdrmale ovaj estradno-sportski par bila je ona da se Nataša idalje tajno viđa sa svojim bivšim dečkom biznismenom Miodragom Kostićem Koletom.

Nekadašnji par: Nataša i Kole

Kako Nataša nije želela da demantuje ove glasine, već je hrabro nastavila dalje odavajući sliku savršene porodice, nagađa se da je to bila kap koja je prelila Dačinu čašu.

Samo dan nakon što se Nataša oglasila na svom Fejsbuk profilu, u medijima se pojavila priča da je atraktivna Novosađanka podnela papire za razvod braka, a da je uzrok tome nešto što niko nije očekivao – navodno neverstvo Danila Ikodinovića.

Ikodinović je, kako pišu beogradski mediji, bio u vezi sa izvesnom medicinskom radnicom Milicom, što je Nataša saznala nedavno od svoje sestre, takođe pevačice Jelene Mrkić. To je, sa druge strane kako pišu domaći mediji, bila kap koja je prelila Natašinu čašu i navela pevačicu da pokrene brakorazvodnu parnicu.

Prevara, intrige, netrpeljivost, izdaja… reči su kojima mediji opisuju Danilov i Natašin razvod.

Iako se niko od njih dvoje još nije oglasio tim povodom, jedno je sigurno - ljubavi koja se između njih dvoje rodila leta 2004. godine u Novom Sadu došao je kraj.

POVEZANE VESTI

Sreda 26.01.2011. 16:16
SPONZORUSA! Bila i ostala. Jadno to dete pored ovakve majke.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online