Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 17.05.2011.
04:06
Svet, Opera 17 A

Ceca: Da Bog da umro na njoj

Novi album folk dive Svetlane Cece Ražnatović, koji nosi naziv “Ljubav živi”, biće u prodaji već od 17. juna. Nove pesme Ceca je snimila u najvećoj tajnosti u studiju kompozitora Aleksandra Milića Milija, koji je i radio svih devet novih numera, dok je za tekstove i ovog puta bila zadužena pevačicina prijateljica, tekstopisac Marina Tucaković. Jedan od fascinantnih stihova, inače, možete videti i u naslovu...

Svetlana Ceca Ražnatović
 


- Ceca i ja smo sudbinski povezane. Od momenta kada je prvi put kročila u moju kuću postale smo kao nokat i meso. Savršeno se razumemo, osećamo jedna drugu. Mnogo volim da pišem za nju, jer joj se veruje kada peva, pa imam prostora i da svoje misli i osećanja kažem kroz njene pesme. To je za mene kao umetnika veoma bitno. S tim u vezi, u svim životnim situacijama Cecu nepogrešivo osećam i znam na koji način da pišem za nju - rekla je Marina za novi broj tabloida “Svet”.


Ceca je zajedno sa svojim timom odlučila da prva pesma koju će publika imati prilike da čuje već 30. maja, kada će na Milijevom sajtu biti odobren download, bude “Šteta za mene”.


- Pesma “Šteta za mene” ima posebnu emociju, a samim tim mi je i favorit na albumu. Reč je o baladi i neću vam reći kakve su strofe, ali mogu da otkrijem refren:


“Ma, ne voliš ti mene kol’ko je meni do mene ravno,
ja niko sam i ništa, makar neću propasti slavno,
a uspela sam, zar ne, da me svi zaborave, pa i ti.
Evo odbijam da budem prva, na toj počasti zbogom i hvala,
jer tu mrvu sebe ja bih sebi dala.”


Marina kaže da nove pesme nisu na prvu loptu, da je album drugačiji, da je ceo projekat mnogo zahtevniji, ali i kaže da Ceca nije proizvod od mesec dana i da ona treba da se sluša. Devet pesama, devet ljubavnih priča koje mogu svakome da se dogode, opisuje Marina album i otkriva i stih pesme “Sve što imam i nemam”.


“Ljubavi, a gde je tu moj znoj,
da Bog da umro na njoj,
ti grešiš, a greh je moj.”


Album nosi naziv “Ljubav živi” po pesmi za koju je uz kompoziciju i tekst uradio Mili, koji glasi:


“Mi sagli smo glave, u strahu da biće još gore,
i biće, jer sagli smo glave, a ljubav živi…
I kucnuće čas kad ce doći po nas.
I kada te pita, ti reci i digni svoj glas da ljubav živi…”


Marina kaže da je Cecina omiljena pesma sa albuma “Sudbine kod”, ali ipak nije htela da otkrije stihove pesme.

- Na nju ćete morati da sačekate, neću vam vise otkrivati ništa.


Na omotu albuma neće biti Cecine slike, već samo njeno ime, naslov albuma i potpis “Miligrama”, koji će i objaviti album.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.05.2011. 08:24
Pih! Rekao bi čovek da će u pesmama Ceca sumirati novo životno iskustvo,a ona opet neke žalopojke. Takvih pesama mogu napisati na desetine: Tvoje pesme mrtve leče, I to tvoje ime slavno, Hitovi u glavi ječe sve je tvoje sada glavno. Ljubavi se ne gleda u zube, ona mlada, a on mator, iznad njih anđeli se ljube, ah,od stihova dobiću sad zatvor!
Utorak 17.05.2011. 18:34
Какви дубокоумни стихови! "Да Бог да умро на њој" Значи, не верујем.... Можда песма има неко скривено значење, а ја га не видим?
Utorak 17.05.2011. 12:20
Jedva cekam cd. Ali ipak,nadam se da u buducnosti nece biti onako vulgarno istaknutog dekoltea,ipak treba imati meru i granicu a ona sa tim veoma cesto preteruje kao i sa izrezima na haljinama.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online