Četvrtak 30. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 24.05.2011.
14:32
Alo A

Nataši Bekvalac demoliran stan

Pop zvezda Nataša Bekvalac pre nekoliko dana doživela je šoku kada se vratila u svoj stan u Novom Sadu i zatekla ga demoliranog! Na sreću, haos koji je napravljen i kaka koja se nalazila na podu nisu bili posledica provalnika s lošim higijenskim navikama, već minuli rad novog kućnog ljubimca – zlatnog retrivera.

Nataša Bekvalac
 

- Nataša se našla u gadnim mukama jer joj je gajba totalno uništena od psa, koji joj je iz besa pocepao zavese, izgrizao nov nameštaj i uneredio skupocene tepihe svojim izmetom i mokraćom – otkriva sagovornik "Alo-a!" i dodaje:


- Nataša je protekle nedelje pronašla izgubljenog psa, koji je lutao ulicom Novog Sada i kojeg je odlučila da udomi dok mu ne pronađe vlasnike. S obzirom na to da obožava životinje, a i u želji da pomogne zalutalom psu, pevačica je uzela stvar u svoje ruke. Kada je shvatila da pas nema nikakvu oznaku na ogrlici niti tetovažu na uhu, iz ljubavi prema životinjama odlučila je da ga skloni s ulice i povede s sobom u stan. Ne sluteći ništa, Bekvalčeva je kući dovela psa koji je svoje pravo lice pokazao odmah čim je prešao kućni prag – kaže sagovornik blizak pop zvezdi i objašnjava da je problem delimično prouzrokovan i ljubomorom između novog i starog psa ljubimca.


- Natašin kućni ljubimac, pudlica Jaca, odmah je počela da laje i nasrće na retrivera boreći se ljubomorno za svoju teritoriju. Međutim, novopridošli pas odmah je pokazao svoj karakter, pa je skočio na pudlicu u nameri da joj pokaže ko je jači. Pevačica je nekako uspela da smiri situaciju, pa je novopridošlu životinju smestila u jednu od soba dok se situacija među njima ne smiri. S obzirom na to da nije imala dovoljno pseće hrane, Nata je s pudlicom otišla do obližnjeg "Pet šopa" kako bi pokupovala sve što joj treba za njene ljubimce. Kada se vratila, imala je šta da vidi. Da li zbog toga što je ostao sam u stanu ili iz ljubomore, tek zlatni retriever joj je demolirao stan – kaže dobro obavešteni izvor, koji dodaje da uprkos svemu Bekvalčeva nema nameru da se odrekne ljubimca.


- Uzbuđena i ljuta na novog ljubimca, Nataša nije znala kako da reaguje, pa se za pomoć obratila svojoj sestri koja je odmah došla do nje. Kada je Kristina videla lom u stanu, savetovala je sestri da da oglas u novinama kako bi pronašla vlasnike i spasla sestru muka! Međutim, Nataša na to nije pristala, čvrsto verujući da može da se izbori sa dva kućna ljubimca. No iako redovno izvodi novog psa u šetnju i posvećuje mu pažnju, svaki put kada ga ostavi samog, on iznova napravi nered - zaključuje izvor.


U želji da čujemo kako se snalazi u novonastaloj situaciji, pozvali smo pop zvezdu, koja nam je potvrdila da ima problema s novim ljubimcem.


- U haosu sam, po ceo dan trčkaram i čistim po stanu. Ne znam šta da radim jer sam psa zavolela, ali neću moći da izdržim dugo ako nastavi ovako da se ponaša – rekla je Nataša.

POVEZANE VESTI

Utorak 24.05.2011. 17:48
Evo,školskog primera kako dvosmislen naslov savršeno prodaje priču! Čovek ujeo psa (za srce)! A koliko je senzacionalčistički naslov dobar svedoči i to što je većina medija doslovce preuzela vest sa naslovom!
Utorak 24.05.2011. 20:04
To je neka modifikovana vrsta zlatnog retrivera, mislim stvarno zar na pudlicu Jacu da nasrce, pa sto nema smisla ono stvarno nema! I to sve u taze renoviranom dupleksu , e pa to je stvarno bez veze...Lave stidi se!
Sreda 25.05.2011. 10:44
Ova nije vredna ni da se o njoj diskutuje, ali ovaj naslov je stvarno dno dna.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online