Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 03.08.2011.
12:23
Alo A

Zorica uhapšena zbog ''podvođenja''

Iako važi za jednu od retkih koji već godinama posluju ''čistog obraza“, pevačica Zorica Marković doživela je da je hapse u sopstvenom lokalu i to ni manje ni više nego zbog navodnog otvaranja javne kuće i podvođenja, pišu beogradski mediji.

Kako piše ''Alo'', njen sin Ilija i prijatelj Rade Jorović su u dogovoru sa televizijskom ekipom ''Nemoguće misije“, sa Goranom Markovićem na čelu, doveli pevačicu u veoma neprijatnu situaciju. Zoricu je poslovni partner, sa kojim sarađuje već dugi niz godina, pozvao sa informacijom da je u njen motel došla policija zbog prijave da su gosti mnogo glasni i da se svake noći tamo dešavaju bludne radnje i dovode prostitutke. Ekipa beogradskog lista našla se na licu mesta da zabeleži reakciju folk pevačice.

Šala na njen račun: Zorica Marković


Glavnu ulogu u nameštaljki imao je Rade Jorović, koji je baš tog dana u njenom motelu bio u sobi sa prostitutkom, kojoj je za njene usluge, tobože, platio 100 evra. S obzirom na to da je Zorica njegova dugogodišnja drugarica i prijateljica njegove žene, kada ga je videla na delu sa mladom devojkom, krenula je da ga udara, gađa i psuje.


- Đubre jedno! Zar ti da varaš onakvu ženu koja te čeka kod kuće? Pa mislila sam da nikada drugu nisi je*ao osim svoje supruge! Sram te bilo, džukelo jedna! Uništiću ti sada život! Meni će sada zatvoriti lokal, a onda ću ja tebi zagorčati sve! Ubiću te, bre!- vikala je pevačica i istovremeno udarala Jorovića, a prenosi list.

Zbog situacije koju su zatekli lažni policajci, Markovićeva i njeni partneri su morali da krenu u stanicu kako bi zabeležili njihove podatke i započeli istražni postupak, navodi ''Alo''.

- Mamu ti je*em i životu i svemu! Ima da se roknem danas! Ma Ilija, beži ti odavde, lepo ti majka priča - vrištala je Zorica, a sin je zabrinuto gledao i dobro odigrao svoju ulogu.


Kada su je ''istražni organi“ izvodili napolje, odjednom se spustila zavesa sa natpisom ''Nemoguća misija“ i onda je došao trenutak da se svi razbeže, jer je Zorica krenula da udara svakog ko joj je došao pod ruku. Markovićeva je svim zaposlenima rekla u šali da su dobili otkaz. Posle toga, pevačica je celu ekipu odvela na ručak, piše beogradski list.

POVEZANE VESTI

Sreda 03.08.2011. 12:47
Zorica uhapšena zbog ''podvođenja'' Kako možete napisati ovakav naslov kad je u pitanju samo "Nemoguća misija" ? Promenite to, nije fer. Kad se već nije dogodilo dok je Vendi tamo "pevala", ne verujem da će to Zoka sebi ikad dozvoliti.
Četvrtak 04.08.2011. 15:08
kako se ponaša ne bi bilo iznenađenje da ima istine u tome
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online