Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 08.09.2011.
04:22
Alo! A

Dačić pevao Šabanu!

Da ministar policije i podpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić voli i ume da zapeva dobre narodnjake, dokazao je više puta, a preksinoć je na rođendanskom slavlju Šabana Šaulića još jednom potvrdio da mu među političarima koji vole da pevaju - nema ravnog!

"Za muštuluk bih pozlatio...": Tenor, pardon - ministar Ivica Dačić
 

Naime, legendarnom pevaču i kompozitoru koji je proslavio 60. rođendan, supruga Gordana i deca Sanela, Ilda i Mihajlo priredili su žurku iznenađenja, koja ga je ganula do suza.


Cela organizacija proslave rođendana odvijala se u tajnosti, iza Šabanovih leđa, da bi ga u utorak uveče, kao po nekom filmskom scenariju, poveli u jedan od najekskluzivnijih prestoničkih hotela, rekavši mu da je u pitanju samo mirna porodična večera.
 

Ministar: Pevao sam za prijatelja!

Ministar policije, potpredsednik Vlade Srbije i predsednik SPS-a kaže da mu je bilo zadovoljstvo da uveliča rođendansku proslavu Šabana Šaulića.
- Mi smo stari prijatelji, dugo se poznajemo. Poštujem njegov rad i porodicu tako da sam rado prihvatio da budem gost na Šabanovom rođendanu. Bilo je lepo i veselo, pa sam sa zadovoljstvom zapevao i za svoju dušu i za prijatelje - rekao je za “Alo!“ Ivica Dačić, čiji je “nastup“ kralj folka prokomentarisao rečima:
- Što jes‘-jes‘, najmuzikalniji je SPS!

Međutim, Šaulića je zateklo pravo iznenađenje, koje ga je ganulo. Kada je ušao u salu, brojni prijatelji, kumovi i saradnici su ga pozdravili burnim aplauzom. Luksuzno postavljena svečana trpeza odisala je slavljeničkom atmosferom, koja je ponela i samog Šabana, pa je na samom početku otpevao svoj veliki hit “Devojčice moja“, uspevši tako da razneži ćerke, ali i svoju lepšu polovinu.


Nakon toga, mikrofona su se latile i njegove kolege i koleginice. Tako su se na sceni smenjivali Snežana Đurišić, Lepa Brena, Đani, Saša Matić, Jana, Dragan Kojić Keba, Beki Bekić...


Najviše pažnje je ipak izazvao Ivica Dačić, koji je, ponet atmosferom, Šabanu čestitao rođendan otpevavši nekoliko pesama, među kojima i “Muštuluk“ Harisa Džinovića, što je slavljenika dirnulo, a goste podiglo na noge!


Uz iće i piće, do ranih jutarnji sati u igri i pesmi uživali su i ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić, sportski novinar Marko Marković, fudbalski as Bata Mirković, Saša Popović i Suzana Jovanović, Hasan Dudić i mnogi drugi.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 08.09.2011. 05:45
Па добро човек је дао себи мало одушка , ионако зна да га чека врућа политичка јесен.А и боље да пева уз наше народњаке , наши су , него да се као председник му буди уз порно звезду....
Četvrtak 08.09.2011. 08:39
Cestitam Sabanu rodjendan...nekad nijedan nas Gastarbajter nije dolazio z Srbiju a da kod sebe u autu nije imao Sabanove kasete...idu seoskim putevima a iz kola se cuje: Uvenuce narcis beli...Pozno bih te medj hiljadu zena...Nije bilo svadbe bez njegovih pesama..a u Bgd su zurke bile sa rok i pop muzikom iza ponoci obavezno bi "zapevao" Saban...On kralj narodne muzike a iza njega jos i ekipa onih koji su stvarno lepo pevali...danas je strasno ko sve peva i ko nije na TV..da ne znas dal da se smejes ili places...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online