Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.09.2011.
13:01
Alo A

Danijela pretila novinarima?

Izgleda da se pevačica Danijela Vranić sve češće oslanja na „debele“ veze koje ima jer je posle pretnji nadležnim organima, rešila da zaplaši i novinare! Naime, ekipa „Pulsa“ otišla je u porodičnu kuću Vranićeve u Valjevu i tamo razgovarala sa pevačicinim roditeljima, ali samo do trenutka kad se Danijela nije javila telefonom i pretnjama oterala novinare iz kuće.

"Kako vas nije sramota! Nije vam dosta što mene uznemiravate nego ste došli da maltretirate i moje roditelje. Da ste se odmah pokupili i otišli iz moje kuće! Za minut da ste je napustili da ne bih poslala ljude da vas izbace", urlala je pevačica preko telefona, kako piše Alo i navodi da su se njeni ljubazni roditelji našli u veoma neprijatnoj situaciji.

"Kraljica splavova" zabranila roditeljima da priča sa novinarima?
 

"Malo je uznemirena. Svašta se pisalo, pa sada misli da su svi loši. Ali, polako, doći će ona sebi, pa će onda biti drugačije", rekla je Danijelina mama Andrijana.

Kako bi se problematična pevačica uverila da je novinarska ekipa napustila njenu kuću, pozvala je svoje roditelje opet i kada je od mame dobila odgovor da su nepoželjni gosti još tu, nastavila je da urla. U jednom trenutku, gospođa Vranić je svojoj ćerki rekla da ne može tek tako da izbaci ljude iz kuće i pokušala da je smiri.


 "Neću da ih izbacim pre nego što popiju kafu. Danijela, šta ti je? Nismo mi takvi!", pokušavala je mama Andrijana da obuzda svoju mezimicu. Kako je Vranićeva nastavila da viče u telefonskom razgovoru, mama joj je rekla da će ekipa „Pulsa“ krenuti, samo da se kontroliše.

"Dobro, dobro! Evo, idu! Dobro Danijela, obrisaće fotografije", rekla je mama „kraljice splavova“, a zatim zamolila svog supruga da otvori kapiju kako bi gosti izašli iz dvorišta.


Vozila pijana i napala policiju!

Podsećanja radi, piše dalje Alo,  Danijela Vranić se 18. septembra uveče vraćala iz provoda s Kalemegdana, gde je bila sa sestrom Jasminom K. Prvi prekršaj napravila je oko 21 čas, kada se džipom „rendž rover“ vozila u suprotnom smeru. Njen prekršaj je primetio policajac J. Đ. i dao znak pevačici da stane u Prizrenskoj ulici kod hotela „Balkan“.

Džipom vozila u suprotnom smeru, pa pobegla policajcu
 

Pošto je odbila da mu da isprave, usledila je jurnjava za Vranićevom beogradskim centralnim ulicama. Pevačica, koja je bila pod dejstvom alkohola, morala je da se zaustavi u Prizrenskoj ulici zbog crvenog svetla na semaforu, a ispred nje je stajao BMW, zbog kojeg nije mogla dalje.

Nasrnula na policajca, pa odvezena u stanicu na trežnjenje
 

Tada je nasrnula na policajca i, kako je naveo izvor Alo-a, otkinula mu džep na uniformi! Testiranjem je utvrđeno da je pevačica imala 1,85 promila alkohola u krvi i tada je policijskim vozilom prevezena u PS Stari grad na trežnjenje, gde je zadržana svega nekoliko časova, zbog čega je saopštenjem reagovao i Sindikat policajaca.


Danijelin tata: Ako je istina, bruka je šta je uradila!

Kada su Danijelinog tatu Mirka Vranića novinari upitali kako se oseća zbog ćerkinog privođenja, kratko je prokomentarisao da mu nije baš prijatno.
 

"Napravila je to što je napravila i sad šta je, tu je! Sve je to za ljude. Čujemo se svakog dana i sve je to malo prepumpano, mada... Ali, da je samo polovina istina - bruka!", izjavio je tata Mirko sa kiselim osmehom na licu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online