Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 04.10.2011.
10:43
Alo A

"Vraćala sam i Hasanove dugove"

Nakon što je Hasan Dudić u intervjuu za beogradski medije rekao da su mu sina Mikija u kocku uvukli kumovi njegove bivše supruge Zlate Petrović, poznata pevačica je odlučila da odgovori na njegove prozivke.

Pevačica Zlata Petrović
 

Ona tvrdi da reči poznatog pevača i kompozitora nisu na mestu i poručuje mu da brine o svojim problemima.

Halid Bešlić: Dudić se ponaša kao dete!

Posle tvrdnji Hasana Dudića iznetih u intervjuu za list "Alo", kada je izjavio da mu se kolega i nekadašnji prijatelj Halid Bešlić ne javlja, iako ga je upravo on doveo na estradu, bosanski pevač pristao je da govori. Njegovo mišljenje je da se kantautor i bivši bokser poneo kao dete: "Ne znam šta mu je trebalo da tako priča o meni. Nije me on doveo na estradu jer sam, kad sam ga upoznao, bio već afirmisan pevač. Istina je da me je zvao kada je bio bolestan, ali i ja sam bio, pa nikoga nisam zvao. Uopšte ne znam zbog čega me je spomenuo u negativnom kontekstu, poneo se kao dete", izjavio je Bešlić, demantujući i tvrdnju svog nekadašnjeg prijatelja da srpski pevači u Bosni i Hercegovini prolaze loše.
"Nije istina da srpski pevači ovde nisu dobrodošli, naprotiv, rade bolje nego mi domaći. Oni koji imaju posla ovde prolaze i bolje nego u Srbiji, a oni koje niko ne traži kod vas, ne nastupaju ni kod nas. Niko u Bosni nije imao neprijatnosti, verujte mi, svi mi lepo sarađujemo. Međutim, sa Hasanom se zaista dugo nisam video, čujemo se kad nekom nešto zatreba, a vidimo na nekim manifestacijama. Ne znam zašto me je izvređao, nema razloga jer se nismo svađali. Samo sa nekim pevačima iz Srbije sam u veoma bliskim odnosima i čujemo se svakodnevno, a sa nekima kontaktiram povremeno", objasnio je pevač za "Alo".

- Ja Hasanu Dudiću želim sve najbolje u životu, zaista, ali mislim da je krajnje vreme da sada stavim tačku na priču o njemu. Nije mi jasno zašto čovek i dalje mene spominje u bilo kakvom kontekstu jer on i ja ne živimo zajedno već 25 godina! - započela je razgovor Zlata za list "Alo", a onda i otkrila da Dudić samo priča o dugovima sina Mikija, a nikada nije dao ni dinara da bi se nešto vratilo.


- Boli me uvo, neka priča šta god hoće, ali neka ne spominje da zajedno vraćamo Mikijeve dugove kada sam svaki dinar ja dala i uvek ću jer je u pitanju moje dete, koje najviše na svetu volim! Pa ko će ako neću ja koja sam mu majka?! Bolje neka se Hasan pozabavi svojim dugovima, a o Mikijevim ću se, kao i do sada, ja brinuti. Nisu na vrata kucali samo oni od kojih je naš sin uzeo pare, već i oni od kojih je i on pozajmljivao. Ali, dosta sam ja brinula o njemu, nije on više moje dete, niti neko s kim ja živim, pa da moram i o njegovim parama da brinem. Stavila sam tačku na to. Neka radi i zaradi za sebe i one kojima je dužan, a za sve ostalo vezano za moje dete ja sam tu. Da je normalan čovek, on bi brinuo o sebi pre svega - priča pevačica i komentariše Dudićeve optužbe da su za kockanje njihovog sina krivi Zlatini kumovi.

- Ja ne mogu nikoga da osuđujem za to što se desilo mom sinu. Ja moje kumove volim i poštujem i tako će ostati dok sam živa. Pa ne može neko da vas nagovori na nešto što vi ne želite. Miki je između ostalog u tu priču ušao pre druženja s kumom. To su apsolutne nebuloze. Moj sin se jeste družio sa kumom, sada se ne druži, ali to nema nikakve veze s tim da je neko Mikija naterao da radi nešto što ne želi.

Verujte da Hasan ne može da se pomiri s tim da se naš sin leči i zato takve laži govori. Hvala bogu, pa je moj Miki sada dobro i da takve stvari više ne radi. Ja sam uz njega i svestan je svojih grešaka koje više nikada neće ponoviti - završila je Zlata.

POVEZANE VESTI

Utorak 04.10.2011. 11:46
Ma tu se vise ne zna ni ko pije ni ko placa.
Ponedeljak 17.10.2011. 16:09
Zlata je divna zena, dobra majka i veliki drug. Da nije Zlate i Sabana, Hasan bi i dalje bio obican slepac. Da se streljaju pevaci, on bi dzabe poginuo!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online