Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 10.10.2011.
15:21
Vestionline A

Lepa Brena zaplakala prisećajući se Jugoslavije i oca

Lepa Brena gostovala je u emisiji "Balkanskom ulicom" gde je pričala o svome životu i putu od Brčkog do prestojećeg koncerta u Areni kojim će obeležiti tri decenije na estradi i svoj 51. rođendan. Pričajući o najtežim periodima u životu, među kojima je i raspad Jugoslavije, Brena je zaplakala.

Brena zaplakala spominjući oca

Rezimirajući dosadašnji život i karijeru Lepa Brena je rekla da žali samo za tim što se nije više zabavljala kada je bila mlada, više družila i održala neka prijateljstva.

"Nisam uspela da održavam prijateljstva, to mi je žao. Nekako sam ih s godinama izgubila. Ali, da sam ranije izlazila, ne bih sada imala na šta da budem ponosna. Ali obećala sam samoj sebi da ću sve nadoknaditi, sve što sam ikada propustila", nasmejano rekla je Brena.

Međutim, posle nekog vremena, razgovor je krenuo u drugom smeru, pa je Brena otkrila da joj je najteže u životu bilo kada je premunio Raka Đokić, kada se raspala Jugoslavija i kada joj je otac preminuo. Tada su joj oči zasuzile, ali nastavila je sa razgovorom.

Voditeljka joj je tada pustila kadrove s koncerta u zagrebačkoj Areni u kojoj je takođe plakala. Breni je tada opet glas zadrhtao i pošle suze, a dok je objašnjavala ju je taj koncert podsetio na stara vremena i da je bio izuzetno emotivan trenutak za nju jer 20 godina nije pevala na prostorima bivše Jugoslavije.

Lepa Brena je govorila i o otmicu njenog sina Stefana, o čemu je nerado govori u medijima. 

"Ta otmica je od mene napravila hipersenzitivnu osobu. Čim imate dete sigurno imate i majčinski instinkt. Ja sam se uvek nekako plašila za Stefana, i to što sam osećala to se i desilo. Posle toga, imam osećaj da predosećam i razne druge stvari", ispričala je.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 10.10.2011. 16:15
Одувек сам знао да је Брена једна тако нежна , осећајна и природна жена која се не стиди да подели своје емоције са нама и којој слава није ударила у главу . Далеко изнад остатка наше естраде пре свега као велики карактер од жене , уствари и једина жена која ваља и вреди . Никад лоша реч или гест се не може чути из њених уста о колегиницама а ситне душе је мрзе јер увек је лошије љубоморно на боље а не обратно . Брено биће и у Арени пуно суза али суза радосница зато што постоји таква жена као што си ТИ !!!
Ponedeljak 10.10.2011. 22:28
kakva god da je obelezila je jedno vreme...Secam se da sam je uzivo gledala u Sava centru 12. marta 2003. na dodeli oskara popularnosti...tad je bila i grupa magazin Ceca Severina..svi nesto ustogljeni a Brena skoci sa njenim "Mile voli disko"...publika skakala igrala, napravila zenska stimung...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online