Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 12.11.2011.
05:41
Večernje novosti A

Ana Nikolić: Prestala sam da pijem

Pop pevačica Ana Nikolić započela je prošlog vikenda, posle tromesečne pauze, drugi krug koncertne turneje “Mafija kafe“, spektakularnim nastupom u klubu “Ambis“ u Dizeldorfu, i tako izašla iz medijske ilegale. Sudeći po reakciji publike, ali i po podatku da ima ugovorene koncerte do marta 2012, očigledno je da su je se obožavaoci uželeli.

Ana Nikolić

Vidno zadovoljna, verovatno i zbog srećne ljubavi u kojoj uživa, pop zvezda je prisutnima te noći pružila priliku da se, osim u njenom glasu, nauživaju i u njenom stasu. Ana je uživala koketirajući sa publikom. Uostalom, ko se i ne bi pohvalio takvom linijom, koja ne treba da čudi nimalo, ukoliko se uzme u obzir to da Ana kod mame u fintes-studiju trenira svakodnevno, ali i to da je sebi stavila veto na sve vrste alkoholnih pića.


- Povukla sam se sa scene u onom trenutku kada sam osetila izuzetnu preopterećenost, počela sam da zaboravljam u kom gradu ležem a u kom se budim - kaže na početku razgovora za “Novosti“ Ana Nikolić. - Dešavalo se da imam i po 4-5 nastupa nedeljno, a to je, zaista, preveliki napor. Budući da volim da publici uvek pružim maksimum, da ne bih dolazila na koncerte umorna i loše raspoložena, shvatila sam da je vreme da odem na odmor. Sada sam spremna i orna za rad.


Da li vas je uspeh turneje “Mafija kafe“ motivisao da konačno održite koncert u Beogradu?

- Već dugo razmišljam o tome i postojale su indicije, ali, nažalost, zbog turneje nismo uspeli da se dogovorimo sa organizatorima. Koncerata će sigurno biti, samo je pitanje kad - da li na proleće, ili sledeće jeseni.


Dok ste bili odsutni, tabloidi su pisali da ste pazarili stan na Dedinju, otvorili majci fitnes-centar... Znači li to da kod vas nema ekonomske krize?

- Neukusno je govoriti o novcu, a naročito u doba krize. Međutim, pravi radnici i u doba krize mogu da zarade. Svakako manje nego da je situacija stabilna, ali bitno je biti u plusu. Ja jesam.


Uvek vas spajaju sa tajkunima, a rekli ste da legalno više zarađujete od njih. Da li biste mogli da budete sa momkom bez “prebijene pare“?

- Možda bih i mogla da budem sa takvim mladićem, ali on sigurno ne bi mogao da izdrži sa mnom. Kad-tad bi došlo do ugnjetavanja njegove muškosti i samopouzdanja, zbog toga što manje zarađuje od mene. Takve veze uvek su osuđene na propast.


Šta vas je toliko razočaralo da biste izjavili da se nikada nećete udati?

- Nisam rekla izričito “nikada“, nego da ne razmišljam i da mi udaja nije prioritet. Kad bude - biće.

Kraljica za Hrvate

Da li vam je to što su vam u avgustu zabranili koncert u Dubrovniku, gde ste rasprodali sve karte, ostavilo gorak ukus? - Taj koncert je bio izuzetak, jer sam pre i posle njega bila dobrodošla u Hrvatskoj. Tamošnja publika me tretira kao kraljicu.


Posle starateljstva nad malim detetom iz Japana, razmišljate li o materinstvu? Da li biste pristali na to da budete samohrana majka?

- Perfekcionista sam i zamišljam život kao bajku, tako da polovične priče sa polusrećnim krajem ne dolaze u obzir. Ne volim čak ni da razmišljam o tome.


Rekli ste da više nećete da izlazite jer volite da popijete, a kada to uradite - završite u novinama ili u zatvoru. Koliko vas je iskrenost koštala, a koliko dobrog donela u životu?

- Odlično “plivam“, mada sam bezbroj puta platila ceh preterane iskrenosti. Dok pojedini pevači lažno kreiraju sliku o sebi, kao o bezgrešnim zvezdama koje nemaju putera na glavi, davala sam na tacni i šta treba i šta ne treba. Međutim, ima i isto toliko pozitivnih komentara koji kažu da sam jedna od retkih javnih ličnosti koja ne glumi, ne folira se već je maksimalno prirodna i neposredna. Ne volim maske. Smatram da je zapravo to daleko poštenije nego da glumim, kalkulišem i foliram se. Uostalom, moja publika to voli i veoma često mi udeljuju komplimente upravo na račun toga što sam prirodna i spontana.


Da li ste posle tog slučaja odlučili da prestanete da pijete na javnim mestima, kako ne biste davali povoda za loše naslove?

- Nikako! Prestala sam da pijem - sasvim. Ali, ne zbog novinara i naslova, već zbog sebe same.

Subota 12.11.2011. 19:50
PRESTALA SAM DA PIJEM ..... dok SPAVAM
Subota 12.11.2011. 15:34
Nasa Anci voli da banci.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online