Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 05.12.2011.
14:57
Večernje novosti A

VIDEO: Vendi se potukla na pijaci

Pevačica Vesna Vukelić Vendi napravila je u nedelju na pijaci na banjičkoj pijaci u Beogradu pravi šou-program. Prvo je prodavačicu Draganu Blagojević (22) gađala jajima, a onda se potukla sa njom.

Krupni momci čuvali prodavačice od razjarene Vendi

Pošto je u prvoj rundi sa prodavačicom izvukla deblji kraj i otišla, Vendi se ubrzo vratila u pratnji dvojice poznanika. Oni su se Dragani predstavili kao policajci, a potom se ponovo sukobili sa njom. Budući da je ponovo dobila "po nosu", Vendi je pokupila stvari i otišla.

Kako pišu "Novosti", do sukoba je došlo zbog Vendinih pogrdnih komenatara o Ceci Ražnatović, dok je prodavačica njen vatreni obožavalac. Već nekoliko dana, Vendi prolazi pijacom i dobacuje ružne komentare o Ceci, a i prodavce "časti" pogrdnim imenima.

"Ovog puta odlučila sam da joj vratim za to što me svakodnevno naziva 'majmunice'. Vendi je to čula, pa mi je u prolazu ponovo nešto dobacila. Sa jedne od tezgi ugrabila je jaja i počela da me gađa", rekla je prodavačica Dragana.


"Uspela sam da ih izbegnem. Onda sam joj prišla i 'opalila' dva šamara. Počele smo da se tučemo i jedna drugoj da čupamo kosu. Tada je napala još jednu ženu za susednom tezgom i udarila je po glavi. Otišla je tek kad sam joj polomila naočare", opisuje sukob sa pevačicom mlada prodavačica.

Međutim, Vendi je posle samo desetak minuta došla sa novim naočarima, drugom bundom i dvojicom poznanika. Predstavili su se kao policajci i ogradili prostor oko tezgi da niko ne može da im prođe. Usledila je još jedna runda u kojoj su nastradale dve pune kutije jaja. Dragana je zadobila udarac u nogu i glavu, a Vendi je opet ostala bez naočara i bez šake kose, posle čega je ubrzo i konačno otišla sa pijace.

"Nije mi zbogo štete, pomogle su mi komšije da počistim, već zbog bezobrazluka. Dosta više!", ljuta je Dragana, koja će u januaru početi da radi kao policajac u Kamenici.

Ekipa "Novosti" pozvala je pevačicu kako bi čula njenu stranu priče, ali Vendi je bila nedostupna.

Radnici na banjičkoj pijaci kažu da ih uopšte ne čudi što je došlo do tuče između Vendi i Dragane. To su i iščekivali, jer kažu: "Više joj ni u prekratkim majicama i suknjicama nije polazilo za rukom da bude u centru pažnje. Sasvim je uobičajeno da Vendi 'časti' prodavce pogrdnim imenima. Pijaca joj dođe kao 'izduvni ventil'".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 05.12.2011. 15:32
Niste valjda ocekivali da se pobije u kabinetu presednika Tadica!? NJEN RESOR SU PIJACA, VASARI i ispod mostova.
Ponedeljak 05.12.2011. 16:29
vendi zlatan ti zanat,odma si se uhvatila za jaja.....:))
Ponedeljak 05.12.2011. 15:22
Vendika egzibicionista. Još će postati trendža, ko JK.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online