Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 15.03.2012.
10:03
Alo A

Mrka i Ana ne kriju ljubav!

U nameri da se napokon sazna u kakvoj su to tajnoj vezi Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, novinari "Aloa" pozvali su novopečeni dvojac, koji ih je, na veliko iznenađenje, ponudio kafom. Poziv je prihvaćen, a to je bila i prilika da se novinari uvere da između folk zvezde i ministra sve pršti od emocija, o čijoj snazi govori i podatak da će Ana u već aktuelnoj predizbornoj kampanji pevati za SPS!

Mrkina ruka na Aninim kolenima

"Ana, kaži koliko ti mene voliš, ali budi iskrena", rekao je Mrkonjić Ani dok je ona kao prava domaćica u svom stanu na Vračaru novinare posluživala kafom!
 

"Ja tebe ne volim, ja tebe obožavam, a to je mnogo više nego voleti te", odgovorila je ona kao zapeta puška!


Na pitanje u kojoj je fazi njihova zaljubljenost, da li između njih ima nešto više od platonske ljubavi, Ana će prva: "On je divan, a kako vreme odmiče, ja sam njime fascinirana. On je pre svega dobar čovek, volim što želi svakome da pomogne, što je opušten. Družimo se, viđamo se privatno s prijateljima, a šta će na kraju biti, videćemo. Zašto žurite, pustite nas da uživamo".

Mrkonjić: SPS hoće i Šauliće i Georgieva!


Ministar Mrkonjić kaže da bi pored Ane Bekute voleo da još neki pevači zapevaju socijalistima u kampanji.
"Pre svih, Šaban i Ilda Šaulić, Vlado Georgiev, Hasan Dudić, Beki Bekić, Merima Njegomir. Sve su to veliki umetnici i bila bi nam velika čast da zapevaju zajedno sa SPS-PUPS-JS u izbornoj kampanji", komentariše Mrkonjić.

Ni Mrkonjić nije krio svoja osećanja, ne skidajući pogled pun nežnosti s domaćice.


"Moram da se uozbiljim, a ne mogu. Ma Ana je čudo! Mi imamo tajnu vezu, ona je moja simpatija. Čast mi je što sam je upoznao, ona je veliki čovek, veliki umetnik, požrtvovana majka, sve je sama stvorila. Znate, ja sam oženjen, imam suprugu Dašu... Ali ko zna, videćemo šta vreme nosi, šta nam je sudbina, nikad se ne zna! Ja obožavam i Anine pesme. Moj favorit je 'Veseljak', ali ozbiljno preti da je ugrozi pesma 'Treba vremena'. To je jedna vrlo emotivna pesma, ma slušam je po ceo dan u kabinetu...", dodaje ministar zbog koga je Ana voljna da svojom pesmom podrži socijaliste.


"Mislim da pevači ne treba da učestvuju u kampanji. Međutim, ako dele iste vrednosti kao SPS, a to su socijalna pravda, jednakost, zaposlenost, rado bih voleo da nam zapevaju. Ma evo odmah ću da je pitam! Ana, da li bi pevala u kampanji za koaliciju oko socijalista?", pitao je Mrka Anu.


"A, zašto da ne! Vrlo rado. To ne bi bila prva kampanja u kojoj bih pevala. Ne pravim razliku između koncerta, kampanje, svadbe. To je moj posao! Dakle, rado prihvatam poziv. A posebno mi je drago da me ti to pitaš", dodaje pevačica, koja je svojevremeno potpisala "Preokret".


Na kraju našeg susreta, Ana nam otkriva kako su se upoznali. "Iako smo oboje javne ličnosti i imamo zajedničke prijatelje, uopšte se nismo ranije poznavali. Prvi put smo se sreli kod Šabana Šaulića 26. novembra, a drugi put na koncertu Vlade Georgieva, i to baš na Dan zaljubljenih! I evo gde smo sada. Meni je lepo, ja sam srećna i voljena žena", dodaje Bekuta, ne skidajući pogled sa svoje simpatije.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 15.03.2012. 10:15
"певаљке " и криминалци најбоља комбинација, а може и политичари исто је то!
Četvrtak 15.03.2012. 11:01
Ima covek zenu i ovako se blamira..ali je smisljena predizborna patka..
Četvrtak 15.03.2012. 11:31
Matora mrcina otvoreno se hvali kako vara zenu! Treba matorog vepra ustrojiti da ne siri smrad oko sebe! Govno jedno komunjarsko...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online