Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 06.05.2012.
10:05 >> 11:08h
Kurir rs A

Darko Filipović imao saobraćajku

Pevač sleteo sa auto-puta u Makedoniji kad mu je pred kola izleteo pas. Prošao bez posledica, a šteta na kolima 1.500 evra.

Popucala šoferka, otpao retrovizor i ulubljena hauba: Imao je sreće


Darko Filipović je pre tri dana na auto-putu kod Kumanova u Makedoniji automobilom udario u bankinu. Srećom, prošao je bez posledica, a šteta na kolima procenjena je na 1.500 evra. Popucala je šoferšajbna, otpao je retrovizor i ulubljena hauba.

Iz kola ga izvlačila Hitna

 

Darko Filipović je već imao težak udes na autoputu Skoplje-Niš, i to u decembru 2005. godine, kad ga je posle nekoliko prevrtanja iz smrskanog „pasata“ izvukla Hitna pomoć! On je, pretičući šleper, usled poledice izgubio kontrolu nad vozilom. Iz svega je izašao s lakšim povredama.

- Iznenada je na put izleteo pas. Uspaničio sam se! Nisam znao kud ću! Krenuo sam levo, pa desno... Gledao sam samo kako da izbegnem to kuče. Onda sam naglo skrenuo i zakucao se u bankinu! Pred očima mi je u sekundi prošao ceo moj život. Mislio sam da je kraj - priča Darko.

Kad se zaustavio, polako je izašao iz kola, srećan što je prošao bez ijedne ogrebotine, ali veoma uplašen.

- Prestravio sam se! Ne znam odakle se stvorio taj pas! Uopšte nisam nešto brzo ni vozio, ali izgledalo mi je kao da je namerno hteo da mi podleti pod točkove. I to nije prvi put! Prošle godine u Hrvatskoj mi se desila slična stvar. Samo je tada šteta bila manja - kaže pevač.

Filipović je bio u poseti sestri Ivani, koja je udata u Makedoniji, a pri povratku za Leskovac s njim je krenuo i zet Saša. Obojica su prošli bez posledica.

- Pozvali smo policiju i nekoliko zetovih drugara, koji su brzo stigli. Materijalna šteta je oko 1.500 evra i već je popravljeno sve na automobilu - završava Darko.

Putevi opasni za pevače

 

U seriji saobraćajnih nesreća koje su pogodile estradu živote su izgubili mnogi poznati pevači! Ljubiša Stojanović Luis žurio je da s nastupa stigne kući kako bi sa suprugom produžio na more. Ali, kobnog 31. avgusta 2011. poginuo je u sudaru na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada. Darko Radovanović je 11. juna iste godine nastradao na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu. U saobraćajci koja se dogodila kod Nove Gradiške u Hrvatskoj 16. oktobra 2007. život je izgubio makedonski pevač Toše Proeski.

Evo i jednog inserta iz emisije marta 2011. kad je Darko imao manju nezgodu na putu:

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online