Petak 31. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 21.12.2012.
17:44
24 Sata A

Najskandaloznije skrivene kamere na srpskoj estradi

Dok u Americi Ešton Kučer za čas zapali automobil poznatima zbog dobrog zezanja u skrivenoj kameri, na domaćim TV kanalima trenutno nema forme koja se slično može i nazvati. Najbliži tome je "Paparaco lov“, koji je suočio Jelenu Karleušu i Seku Aleksić, koje ratuju deset godina.

Seka Aleksić zaključana sa Jelenom Karleušom

"Uspeli smo neverovatnu stvar da uradimo i da sa ovom emisijom podignemo sopstvene kriterijume jer su naše prethodne emisije bile zasnovane na praćenju. Jelenu i Seku smo prevarili na isti način, a da nisu ni posmunjale u nas.

Bespogovorno su došle na sastanak sa Željkom Mitrovićem, koji je u ovom slučaju bio mamac, i to odličan. A naš kuriozitet je što smo uspeli do tada nemoguće i u jednoj prostoriji smo suočili dve pevačice koje se godinama javno prozivaju", kaže autor Paparaco lova Darko Popović.

Žrtve prvih naših skrivenih kamera u novije vreme su bile estradne zvezde i političari. Uticaj američkih i italijanskih sve žešćih skrivenih kamera doveo je do novog termina - nameštaljke. Tako je nastala emsiija Nemoguća misija“, koja se pet sezona emitovala na TV Pinku.

Milana Kalinića prevarilo celo selo


Ekipa je povela Milana Kalinića u selo u Vojvodini na otvaranje dečjeg pozorišta. Lažno selo se zove Skenderbeg, gde isključivo žive Albanci. Najveći strah doživljava kad su on i njegov drug odvedeni na piće u albansku kuću, gde im se nabacuje devojka, a u trenutku kad drug (koji zna da je u pitanju nameštaljka) takne nevinu i ćutljivu devojku, iz kuće izlete besni rođaci s močugama.

Nataša Bekvalac kidnapovana


Natašu Bekvalac su oteli u centru rodnog Novog sada dok je s drugaricom ulazila u svoj automobil. Otmičari su pevačici naredili da veže pojas, a onda su joj, držeći je na nišanu, objasnili kuda da vozi. Nataša je u jednom trenutku uspela da im se otme i pokušala je da pobegne. Plakala je i bila užasno uplašena.

Nenad Čanak se brani od bombe


"Nemoguća misija“ u kojoj je žrtva trebalo da bude Nenad Čanak okrenula je situaciju i žrtve su postali realizatori emisije. Pored Čanka i njegove prijateljice, u restoranu je sedeo par. Posle prepirke gospođa ustaje i ubrzo se vraća s bombom (lažnom, naravno). Čanak se umeša moleći njenog supruga da popusti, a u jednom trenutku žena s bombom skida osigurač. Čanak vadi pištolj i upire ga u supruga. Ubrzo otkriva da je u pitanju skrivena kamera.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online