Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 30.03.2013.
13:53
D. Dušanić - Vesti A

Golišava Dara uz podršku muža

Dara Bubamara (36) poslednjih dana podigla je medijsku prašinu, nakon što se pojavio set provokativnih, golišavih fotografija zbog koji se navodno oglasio i Savet RRA. Ona je mudro ćutala, ali ne zadugo.

Dve decenije na estradi: Dara Bubamara

Kako su reagovali vaš suprug, svekar i svekrva što ste se obnažili na fotografijama za omot CD-a?
- Moj Milan je svetski čovek, shvata šta je šou-biznis. Uostalom, zašto bi se protivio nečemu što je lepo i seksi. Imam punu podršku muža za sve što radim. Ni njegovi roditelji nisu imali nikakve primedbe na moje slike, a zašto bi... I ranije sam se ja razgolićivala, bila provokativna, ali sam valjda bila mlađa, neudata, pa to nikom nije upadalo u oči. Sazrela sam u svakom smislu, i kao žena i muzički. I figuru sam stesala, mesecima sam vežbala, pa što da to ne pokažem - iskrena je Dara, koja ne haje ni za prozivke da je na slikama iskopirala Rijanu.


- Pratim šta se dešava u svetskom šou-biznisu, pa i Bijonse koja je udata i ima malo dete, slikala se mnogo provokativnije od mene, samo u gaćicama. Slično je i sa Rijanom, Dženifer Lopes, i niko ih nije osuđivao zbog toga.

Živahan klinac

- Jurcam tamo 'vamo, Kosta već nekoliko dana ima povišenu temperaturu, nos mu curi i kašljuca. Uhvatio ga neki virus, pa je malo kenjkav, ali biće sve kako treba. Kosta je živahan klinac, ali otkako ide u obdanište postao je poslušniji. Upisali smo ga u privatni vrtić u Novom Sadu, uče strane jezike, veronauku, imaju i bazen, jašu konje... Voli da se druži sa decom. Ne nedostaje mu društvo iz Pariza, jer tamo nije ni imao drugare svog uzrasta, samo nekolicinu rođaka.

Priča se da ćete na albumu opet imati hit do hita, ali i pesmu koju ste posvetili nedavno preminuloj majci?
- Marina Tucaković me odlično poznaje, a znala je i moju mamu. Zamolila sam je da napiše stihove koje bih posvetila majci i tako je nastala "Pesma za mamu". Pile smo vino kod Marine, i kada je počela da mi čita šta je sročila, rastužile smo se i zajedno plakale. Pesma nije kuknjava, ali je potekla iz srca, puna je emocija. Moja majka je bila radnica u bolnici, mnogo se žrtvovala i borila za mene. Uvek mi je bila podrška, gurala me, pratila, zaslužna je za sve što sam u životu postigla.


Kada ćete konačno imati prvi solistički koncert u Beogradu?
- U novembru ću održati koncert u Kombank areni, kojim ću obeležiti 20 godina na estradi. Biće to kruna mog rada. Nadam se da ću potom održati
i koncerte u rodnom Novom Sadu i većim gradovima u regionu. Naravno, biće i gostovanja u Evropi, a onda naredne godine trebalo bi da nastavim
promotivnu turneju u Kanadi, Americi, Australiji.


Jedno vreme ste bili na relaciji Novi Sad - Pariz, gde ste se konačno odomaćili?

- Preko nedelje sam mahom u Novom Sadu sa mužem Milanom i sinom Konstandinom, a vikendom radim. Naravno, svaki čas skoknem i do Beograda zbog poslovnih obaveza. U Pariz sada putujemo više turistički. Šalim se, moj muž je odrastao i živeo u Francuskoj, a pred prvomajske praznike ćemo otići u Pariz. Kosta se raduje što će opet obići Diznilend, a ja ću pevati u muževljevom klubu.
 

Osetim hitove

- Deceniju i po sam bila plavuša, a onda sam rešila da promenim boju kose, pa sam jedno vreme bila crnka, crvenokosa, brineta i sada sam opet blondina. Ali, menjaću se ja opet, i boju i dužinu kose, i frizure - kaže Dara.


Osim sa domaćim kompozitorima, sarađujete i sa strancima. Hoće li i ovog puta biti tako?
- Ponovo sam radila sa Big Alijem, sa kojim sam snimila "Ćao, amore", a tu je i Element, reper iz Njujorka, koji je prijatelj mog muža Milana. Album je narodnjački, ali u modernom fazonu, sa primesama popa, repa, r'n'b. Znam da ću imati hitove, umem to da osetim.

POVEZANE VESTI

Subota 30.03.2013. 15:18
Проституција упакована са музиком и уз подршку мужа МАКРОА
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online