Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 14.08.2013.
02:24
pressonline.rs A

"Ako napravim koncert na Ušću biću mnogima trn u oku"

Dragana Mirković je u emisiji "Glamur" kazala da ne zna čime je zaslužila da bude zabranjena kao što je bila i da bi, da je nekada nešto zgrešila, bila obešena na sred Terazija.

Bez dlake na jeziku: Dragana Mirković
 

Dranikada nije bila sklona javnim pljuvačinama kolega, kao ni imenovanju onih koji joj žele zlo, ali je sada progovorila o stvarima koje je već godinama unazad muče i koje joj smetaju.

 

"Činjenica je da sam ja svedok mnogih prošlosti, a kako kažu, svedoke treba ubiti. Neka shvati ko kako hoće, ja ću se boriti ćutanjem. Ne mogu mi nista. Oni koji prate moju karijeru, znaju ko sam, sa kim sam u sukobu i gde sam zabranjena! Ne bih ovako javno da pozivam na obračun, jer znam kakva sam i mogu svima da pogledam u oči i kažem istinu", počela je Dragana.

Voditelj ju je posle toga upitao zašto ne napravi veliki koncert u Beogradu.

"Nastao bi problem ako bih održala koncert na Ušću, jer bih bila trn u oku protivnicima. A, ako moram da biram, bolje mir, nego problemi. A svi znaju koliko ja ljudi mogu da okupim na koncertu".

Na pitanje zašto se u jednom momentu bila skroz povukla Dragana je rekla da ni ona ne zna čime je to zaslužila.

"Jednog trenutka niko nije smeo da me spomene u Srbiji, trebalo je da me izbrišu, sklone, smaknu... Čime sam zaslužila te zabrane? Da sam nešto zgrešila, obesili bi me nasred Terazija! Ja nisam osoba sa mrljom, pripadala sam sebi, muzici i publici. Niko čevrti nije mogao da me ima. Činjenica je da se drugima oprašaju ozbiljne greške, ali ponosna sam što nemam takva leđa", naglasila je Dragana Mirković.

POVEZANE VESTI

Sreda 14.08.2013. 07:47
Neobicno, kako odredjenim zenama nesto cvrcne u glavi kada dodju u neke godine!? Mislio sam da je ova normalna...medjutim?
Sreda 14.08.2013. 13:36
Boze mili i ona je poludela. Nemam nista protiv nje, ali ona zadnjih 10 godina nije imala ni jedan HIT, ona da napuni USCE??? hahaha. E draga moja Dragana i ti bolujes od CECE!
Četvrtak 15.08.2013. 21:52
Sećam se kao klinac da su se rumsterdamske šiparice delile na "Cecuše" i "Draganuše" samo, kada je Dragana trebala da bude uz narod i neguje ih novim pločama i kasetama, ona se posvetila bogatom, raskošnom porodičnom životu daleko u Austriji s prepodobnim biznismenom domaćeg porekla što joj narodne mase, izgleda, nikad nisu oprostile. Bogami, retko se čuju njene pesme i na svadbama....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online