Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 04.11.2013.
14:17
V. Tasić - Vesti A

Lova mi razveže grlo i podstakne pamćenje

Goca Božinovska (48) pošteno se obrukala nedavno u jednoj emisiji, jer nije znala tekst pesme "Ivanova korita". Da bi se opravdala ona je rekla da u emisijama peva samo na plejbek.

Sada se svemu smeje i ne daje ni pet para na to što mnogi na estradi komentarišu njeno neznanje.


- Neka priča i neka piše ko šta hoće! Ja sam, brate, u svom filmu koji nekad nema veze sa stvarnošću. Znam 1.000 pesama! Mogu u cugu da vam izdeklemujem tekstove svih. U stvari, da ih otpevam. Ali, to ne mogu u studiju, već samo na nekom veselju, pred publikom. Mene publika podstiče. Zaboravljam i zbunjujem se samo kad nema love i bakšiša. Kad zapljušte pare, svega se setim i sve znam. Šta da radim, lova mi razveže grlo i podstakne pamćenje! Sad se, kao, šalim, ali u tome ima istine - kaže Božinovska.


Što to ne rekoste Saši Popoviću u emisiji da vam "osveži pamćenje" nekim bakšišom?


- Nisam se setila, to ću sledeći put. Šalim se, taman posla da tražim pare, kad je meni čast gostovanje u Sašinoj emisiji. Sad treba da predstavim novu pesmu "Bio si moja svetlost i moja tama". Trebalo je da to uradim kad je završena prethodna Farma, ali je krenula letnja pauza, pa smo odložili za jesen. Dugo sam odlagala objavljivanje novih pesama i albuma koji sam odavno završila. Sad sam ovom pesmom album osvežila. Prava ženska pesma, za ženske duše. Posvećena je svim ženama koje su volele, pa su bile ostavljene.


Kako koleginice komentarišu vašu novu pesmu?


- Ih, koleginice i kolege... Šta ima da komentarišu? Svi kažu da im se sviđa, ali znam ja te fore. Pa i mene kad neko pita da li mi se sviđa njegova pesma, ja kažem da je super, iako je nisam ni čula. Ne lažem, ja to onako, iz kurtoazije kao i svi na estradi. Ne znam gde sam od silnog haosa, kad još i tuđe pesme da slušam. Znam kako stvari na estradi funkcionišu, tako da ne slušam ničije mišljenje. Važno je da se mojoj drugarici Zlati pesma sviđa. Jedino sam za nju sigurna da mi kaže istinu. A što se tiče ostalih - međusobno se lažemo i foliramo!


Čini se da su zahladneli vaši odnosi sa Mikijem Mećavom? Da li zbog ljubomore vašeg partnera?


- Ma kakvi, moj Nebojša nije ljubomoran čovek. Mikija nisam videla mesec i po dana. Ali, samo zato što ne znam gde ću pre od obaveza, ni on, ni ja. Miki završava fenomenalnu pesmu. Da naglasim, ovo ne govorim iz kurtoazije, već zato što sam stvarno čula pesmu i mnogo mi se sviđa. On je i dalje moj dobar drugar. A što se tiče mog Nebojše, sve je u najboljem redu među nama. Gledamo da završimo poslove, pa da zbrišemo na neki zajednički odmor.
 

Ja sam sluđena žena


- Često sam skroz sluđena žena. Nedavno sam bila kod moje Zlate na slavi. I umesto da joj čestitam rođendan, čestitala sam joj slavu. Joj, opet sam pogrešila. U stvari, umesto da joj čestitam slavu, ja sam joj čestitala rođendan. Nije mi zamerila, zna ona da su to moji fazoni i da ja nju obožavam. Baš me briga što ne razumeju svi moje fore i to što sam često u nekom svom filmu - iskrena je Božinovska.

 

Cigarete jedini porok


- U Sašinoj emisiji dobila sam elektronsku cigaretu. Sad miksujem - malo prava, malo elektronska, ali izgleda da mi nema pomoći. Pušim po četiri kutije cigareta dnevno! Mogli bi da me proglase svojim zvaničnim promoterom, pa da bar cigare dobijam za džabe.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 04.11.2013. 16:15
Kalastura i folk pevaljka....povraca mi se.
Utorak 05.11.2013. 07:04
Mpzgojedac joj jede mozak..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online