Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 08.11.2013.
13:47
D. Dušanić - Vesti A

Ceca u miniću i bogata trpeza

Šampanjac je otvoren, pevači svečano odeveni nazdravili su i čestitali Novu 2014. godinu u sredu 6. novembra u jagodinskom klubu. Kao i ranijih godina, regionalna televizija Palma plus i njen vlasnik Dragan Marković Palma ugostili su brojne goste i započeli novogodišnje veselje pre ostalih.

Ne zato što su pobrkali datume, već su počeli da se pripremaju za najluđu noć, snimajući novogodišnji program. Ovog puta bilo je skromnije no inače, manja gužva, manje pevača, manje političara. Ipak, neki detalji ostali su standard - Ceca Ražnatović i bogata trpeza.
 

Džentlmeni

Milan Topalović Topalko bio je džentlmen koji je svojim autom dovezao u Jagodinu a kasnije i vratio kućama svoje tri mlade koleginice iz Zvezda Granda. Igor i Riki Lugonjić bili su zaduženi za prevoz Nele Bijanić, dok je Marinku Rokviću društvo tokom puta pravio njegov mlađi sin Marko.

Za razliku od lane kada su snimanju bili premijer Ivica Dačić i tadašnji ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić, od poznatijih funkcionera ovog novembra u Jagodini su bili samo specijalni savetnik za bezbednost premijera Ivica Tončev i predsednik Skupštine Beograda Aleksandar Antić. Izostali su i mnogi pevači poput Miroslava Ilića, Snežane Đurišić, Ane Bekute...

Na podijumu gde su pevači izvodili numere nije bilo svečane dekoracije, balona i jelke, ali ova ušteda je opravdana, kako bi segmenti novogodišnjeg programa mogli nesmetano da se emituju tokom cele godine.


I Cecin stajling bio je drugačiji. Umesto duge, glamurozne toalete sa dekolteom ona se pred kamerama pojavila u mini crvenoj haljini, bez izreza na poprsju. Došla je pola sata ranije, a kući je otišla nešto posle 23 sata. Kao i obično bila je nasmejana, ali za razliku od ostalih pevača koji su sedeli u prvoj sali restorana, njeno mesto je bilo u drugoj za stolom ispred podijuma kraj domaćina Dragana Markovića.

Maleri

Biljana Jevtić sitno je koračala, jer joj se desio maler dok je izlazila iz kola. Pošla joj je žica na crnim čarapa, malo iznad kolena, a rezerni par nije imala. Trudila se da niko ne primeti ovaj peh. Aleksandra Prijović nije ni pokušavala da sakrije da svako malo spušta svoju haljinu. Ona je na leđima imala loše spojene i nameštene žice, držače žipona, dok je Olja Karleuša žurila kući kako bi što pre bila uz sina Pavla, koji je pre neki dan dobio ovčje boginje.

A, domaćin Palma potrudio se da zabavi novinare. Prvo je ispozirao u društvu predstavnica sedme sile, a onda demonstrirao umešnost u borilačkim veštinama. Sa svojim zaposlenima, mahom devojkama, pokazao je kratko sparingovanje u kik boksu. Da vešto udara rukama, ali i nogama pokazala je i njegova unuka Dragana.

A, onda je predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodina zamolio da kraj njega stane, prethodno odloživši svoj fotoparat, jedan od reportera. Jednim brzim udarcem nogom u nogu, počistio je našeg kolegu, koji se za tili čas našao na podu. Na sreću, nije bilo bolnih posledica niti povreda, sve se završilo širokim osmesima.


Pažnju novinara vešto je privlačila i Radmila Manojlović, koja je šminku popravlja za stolom u restoranu umesto u šminkernici, da bi potom nehajno zamolila sestru da proveri je li rajfešlus na leđima njene haljine dobro zatvoren. Blicevi su samo sevali. Više od ostalih na sebe su skretali pažnju Aleksandra Prijović u kratkoj beloj haljini nalik na venčanicu, Katarina Živković u crnoj dugoj toaleti, i Era Ojdanić koji je stalno čitao i slao SMS poruke, ali sa teškom mukom, jer je zaboravio naočare.

POVEZANE VESTI

Nedelja 10.11.2013. 07:19
šteta što Betoven i Mocart nisu mogli da prisustvuju...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online