Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 18.12.2013.
15:05
D. Dušanić - Vesti A

"Ne žurim sa karijerom"

Iako je Radmila Manojlović (28) najavljivala da će do kraja godine objaviti album, njeni obožavaoci moraće da se strpe još malo i sačekaju, pa će početkom 2014. godine čuti Radine nove pesme. Atraktivna pevačica nema nameru da brza u karijeri. Posla joj i tako ne manjka, angažmani pljušte na sve stane, a godišnje održi oko 200 koncerata. Ne kuka na umor, uvek je nasmejana i orna za pesmu.

Ne žali se na umor: Rada Manojlović

- Nećemo stići da završimo CD do kraja decembra, ali nema potrebe da sad žurimo kako bi se ispoštovali neki rokovi. Kad sve bude spremno, album će biti na tržištu - kaže Rada i dodaje da će, kao i na prethodnim njenim izdanjima, najzastupljeniji autori biti "aspirinci", odnosno Filip Miletić i Miloš Roganović, ali da ima i nove saradnike:


- Dušan Bačić mi je napisao dve izuzetno lepe pesme, sa odličnim tekstovima. Tu je i sve traženiji i popularniji autor Damir Handamović, čije će sigurno dve, a možda i tri pesme biti na albumu. Uložila sam mnogo u album, idem na sve ili ništa. Želim da u svom timu imam najbolje autore, one koji su aktuelni, u trendu, i sigurna sam da će se isplatiti uložen novac, vreme i trud. Jedva čekam da nove pesme predstavim publici jer sam sigurna da će im se dopasti.


Mnogi pevači jadikuju da ne mogu da dođu do dobre pesme jer je kriza kod autora sve veća. Kako je kod vas?
- Duleta svi mi znamo jer već petnaestak godina kao klavijaturista prati Nedu Ukraden na nastupima. Jedino što kao i mnogi, ni ja nisam bila upoznata da je ozbiljan autor, odlično komponuje i piše tekstove. Čim je napisao pesmu koja mu se učinila idealnom za mene, pozvao me je da je čujem, a ja sam se oduševila i eto nove saradnje.
 

Ne priča javno o ljubavi

Rada je nedavno priznala da je srećna u vezi sa Momirom Gajićem, košarkaškim trenerom, ali da ne želi da više javno priča o ljubavi. Na pitanje da li će njen dragi biti sa njom za doček i prvi joj čestitati i izljubiti je u Novoj godini, kratko je odgovorila:
- Još ne znam, možda hoće, a možda i neće.

Kako vi gledate na to što neke vaše kolege nisu pristale da rade u novogodišnjoj noći jer nisu dobili honorar koji su tražili?
- Ovaj posao je ponekad izuzetno naporan, pogotovo kada se putuje na udaljene destinacije. Ali, ja se ne žalim, ništa mi nije teško. Izabrala sam da se bavim pevanjem jer to volim i nikada mi nije prioritet bio novac. I da nisam u Grandu i ovako poznata, odnosno da sam ostala u mom selu, opet bih isto radila. Za manje pare, u manjim prostorima, pred ne tako brojnom publikom, ali i onda bih se trudila da pružim maksimum i znam da bih opet uživala.


Nedavno ste obradovali i usrećili 10-godišnjeg dečaka Dalibora iz Kraljeva, obolelog od Daunovog sindroma, kome je otac ispunio želju da vas upozna zahvaljujući emisiji "Sve za ljubav".
- Bilo je suza, ali i smeha, veoma emotivno i dirljivo. Čim me je ugledao, zagrlio me je i dugo nežno milovao. Osvojio me je za tili čas. Dalibor je mio dečak, drag, veoma otvoren i komunikativan. Proveli smo dva-tri sata u igraonici beogradskog tržnog centra. Iskrena da budem, kad su me kontaktirali da učestvujem u emisiji, prvo sam pomislila da mi nameštaju neku skrivenu kameru i bila sam veoma obazriva jer je već nekoliko puta bilo sličnih pokušaja.

- Ali, kada mi je menadžer potvrdio da je zaista povod gostovanja iznenađenje za mališana koji je moj veliki obožavalac, oberučke sam pristala. Planirali smo da popodne provedemo u zoo-vrtu, ali pošto je tog dana bilo veoma hladno i očekivale su se padavine, prebacili smo druženje u igraonicu. I bilo je divno! Dalibor se tamo iskakao, odmah se sprijateljio sa drugom decom, posle me je provozao u autiću, pa smo onda jeli kolače. Imam brojne obožavaoce, koji me vole, ali ovaj mališan je posebna priča. Srećna sam što sam uspela da mu na kratko ulepšam život.

POVEZANE VESTI

Sreda 18.12.2013. 16:31
Pevaljka kamenjarka..tralllaaa....trallllaaaa....trallaallaa...
Sreda 18.12.2013. 20:21
Bolje da nam prica kako joj ga SURDUKNUO kosarkas u Americi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online