Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 04.02.2014.
22:44
alo.rs A

Alen Savić: Maja Nikolić ugovarala seks sa političarima

Bivši verenik Maje Nikolić, Alen Savić, pretio je da će objaviti snimke na kojima pevačica ugovara seks sa pojedinim političarima za novac, navode beogradski mediji.

Maja Nikolić

''Kad sam video sa kim imam posla, sve razgovore sam snimao. Posedujem snimke telefonskog razgovora u kojima Maja ugovara seks sa pojedinim srpskim političarima! Na snimku se tačno čuje sa kim priča i kako ugovaraju mesto i vreme sastanka. To će biti dokaz čime se ona zapravo bavi, jer u razgovoru ugovara i cenu po kojoj će tom političaru pružiti seksualne usluge. Za 29 dana, koliko sam se družio s njom, vrlo dobro sam shvatio ko je i šta je. Sada mi traži da joj kupim stan u Beogradu kako bi prestala da priča o meni'', kaže Alen za ''Alo'' i dodaje da je sa Majom glumio da je u vezi samo da bi joj pomogao da vrati starateljstvo nad sinom.

Sa druge strane, Maja tvrdi da Savić ne govori istinu i da takvi snimci ne postoje.


''Nikakvi snimci ne postoje! Taj snimak, za koji on kaže da je moj, nosićemo kod veštaka da kažu da li je to glas Maje Nikolić. Ako se bavim prostitucijom zašto mi nijedan političar za četiri godine nije pomogao da vratim sina?! Ako od mene dobijaju takve usluge, valjda bi mi pomogli da vratim dete. Prema tome, to su gnusne laži!'', tvrdi ona.

POVEZANE VESTI

Sreda 05.02.2014. 17:16
"......Bivši verenik Maje Nikolić, Alen Savić, pretio je da će objaviti snimke na kojima pevačica ugovara seks sa pojedinim političarima za novac........" ".....Za 29 dana, koliko sam se družio s njom, vrlo dobro sam shvatio ko je i šta je......" PITAM SE KO TO KOGA DOBRO UPOZNA ZA 29 DANA?! KOJI JE TO "VJERENIK" KAD MU "VJERENICA" U NJEGOVOM PRISUSTVU UGOVARA SEX SA KLIJENTOM.....?! MOJE LIČNO MIŠLJENJE JE DA SU OBOJE DNO DNA DA NEMA DALJE!!! I REKOŠE NEKADA DAVNO NAŠI STARI....."SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE"....!
Sreda 05.02.2014. 17:00
Redakcijo, zaista mi nije najjasnije koja je vaša svrha svakodnevnog pisanja ne samo o Maji nego i drugim "estradnim ličnostima" koje svojim načinom života i postupcima naprosto trebaju što hitniji nadzor neke nadležne psihijatrijske ustanove !!!
Sreda 05.02.2014. 10:07
Poštovana redakcijo vesti moram da vam se zahvalim za svakodnevno pisanje o neodgovornoj majci paranojičnoj ženi i lujki ja neznam kako bi mi prošao dan bez toga živ nisam žalosnoje da je ona psihijatriski slučaj ali nemogu vas da razumem od čega vi bolujete pa toliko pišete o njoj zar vam nije dokaz o njenom stanju sudsko rešenje koji joj je oduzeo dete znateli vi da takva rešenja sud donosi na osnovu dokaza i argumenata i da se deca ne oduzimaju tek tako normalnim majkam ko boga vas molim poštedite mene i sve vaše čitaoce ovakvim glupostima i pisanje o bolesnoj ženi molim vas pomozite joj da se leči ona je psihuijatriski slučaj aman pobogu
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online