Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 06.04.2014.
11:08
Blic A

Miroslav peva Noletu za džabe na svadbi

Poželeću Novaku i Jeleni mnogo dece, ljubavi i sloge u braku i zapevaću na venčanju pesmu „Božanstvena ženo”, kaže Miroslav Ilć. Slavni teniser je još pre dve godine pozvao Miroslava da mu peva na svadbi, ali je zbog njegovog dede venčanje odloženo.

Zapevaće Jeleni Božanstvena ženo: Miroslav Ilić 

Prošle godine u septembru Novak je svoju tadašnju devojku helikopterom odveo na večeru u Provansu. Bila je to noć koju će Jelena večno pamtiti - večera u Provansi, romantična noć u luksuznom hotelu „Couvent des Minimes“ i pitanje koje priželjkuju sve žene širom sveta.

- Od sada ću Jelenu da svima predstavljam kao moju verenicu i buduću ženu... he-he, počinje navikavanje Slatke muke. Presrećni smo! - napisao je svetski reket broj jedan tada na svom Tviter profilu.

Svadba će uskoro biti organizovana. Zbog brojnih obaveza najboljeg tenisera sveta, datum još nije određen, ali se ovih dana ubrzano radi na tome budući da se na svadbenoj ceremoniji očekuju brojne zvanice iz celog sveta.

- Kad god da me pozove, odazvaću se. Odložiću sve obaveze i doći ću gde god da pravi svadbu. Ma, dolazim sigurno, makar na jednoj nozi! - priča Ilić, i ističe da mu ne pada na pamet da traži honorar.

Uskoro staju na ludi kamen: Novak Đoković i Jelena Ristić
 

- Taman posla! Čast mi je da pevam na svadbi tako divnog mladića. On je ponos naše zemlje. Biću najsrećniji čovek na svetu ako mu pesmom još više ulepšam taj divan dan - priča Miroslav, kog smo zatekli u studiju gde sa Draganom Aleksandrićem sprema novi album.

- Snimio sam četiri nove pesme, a četiri stare uradio u novom aranžmanu. One su svojevremeno ostale u drugom planu zbog većih hitova na tadašnjim pločama, ali ja ih puno volim i želim da ih oživim - priča Ilić, i nabraja naslove: „Suze na peronu”, „Stalno mislim na tebe”, „Usne su ti žar” i „Srce moje, dobro nisi stalo”.

POVEZANE VESTI

Nedelja 06.04.2014. 13:45
sto za dzabe da mu pevas?? dal nema da ti plati?? dodji kod mene za dzabe da pevas?? ja sam sirotinja...
Nedelja 06.04.2014. 12:20
samo bez bakšiša bi bilo zaista džabe.
Utorak 08.04.2014. 11:10
Kako ovaj pevac sere...za dzabe,a zna da ce ga Djokovici debelo nagraditi,koja slihtara. Ja da sam na mestu Djokovica sada ga ne bi zvao,samo sto mi se slihta iz koristi....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online