Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 23.06.2014.
04:44
Vesti A

Borbene devojke osvajaju estradu

Dve mlade devojke, dva glasa Granda, započele su turneju na kojoj će u Australiji provesti svega desetak dana, protekli i naredni vikend. Aleksadra Prijović nema ni 20 godina, a Katarini - Kaći Živković je svega 25. Skrećemo pažnju da ih, zbog takve mladosti, nikako ne treba potceniti: reč je o dve borbene devojke koje su odlučne da naprave karijeru na estradi.

Katarina iza sebe ima već sedam "estradnih godina", sve vreme sa Grandom gde je i započela 2007, bila među deset najboljih na njihovom takmičenju i time stekla pravo da snimi prvi singl. Tri godine kasnije snimila je hit "Crne kose", 2011. pojavio se još jedan singl, a godinu kasnije popularna pesma "Ovo je zemlja Srbija". Iste godine nastao je i duet "Slaži me još jednom" sa Radetom Davidovićem.

Velika konkurencija

Na estradi je prilična konkurencija, bojite li se?
- Velika je pomoć Granda, svako od nas ima menadžera i program po kojem radimo. Sve nam je organizovano. Konkurencija jeste velika, ima mnogo pevača, ni sami ne znamo koliko nas je. Ima mnogo i dobrih. I nije reč samo o pevanju, već i drugim stvarima, kao što je harizma, recimo - kaže Aleksandra Prijić.

 

Grandom je zadovoljna.


- Imamo zaista divnu saradnju i nadam se da će se nastaviti - kaže Katarina.
Katarina Živković iza sebe ima i pobedničku titulu u TV rijaliti šou Farma. Ona je pobedila 2010. i odnela 100.000 evra nagrade. Bila je prva žena pobednik i primećujemo da to uopšte nije bio lak zadatak, biti prva u TV džungli kao što je rijaliti šou.


- Baš tako, trebalo je ono preživeti. Bilo je potrebno mnogo energije i izdržljivosti i napora, ali se na kraju isplatilo i mislim da će se tek isplatiti.


Aleksandra Prijović je rođena u Somboru 1995, ali je živela u Hrvatskoj i nije oklevala da se, odmah po punoletstvu, otisne sama u Srbiju, kako bi pevala.


- Preselila sam se zbog posla. Krenulo je od prošle godine kada sam ušla u finale takmičenja Granda. Sada radim redovno. Kaća nam je mnogo hvalila Australiju i rekla da je prelepo. Tek smo sinoć došli, ali smo šetale da vidimo ovu zemlju. A odmor od puta? Pa naći ćemo valjda vremena da se odmorimo.
Zbog narodne pesme Aleksandra se preselila u Srbiju.


- U Hrvatskoj narodnjaci ne prolaze dobro. Pevušila sam pomalo, ali nisam mogla zbog škole. Sada ću, uz posao, jer imam ugovor sa Grandom, u Beogradu završiti vanredno četvrti razred srednje hotelijersko-turističke škole.


Uprkos odricanjima i odvojenosti od familije, Aleksandra je zadovoljna.


- Moji vršnjaci od roditelja traže pet evra kako bi sebi nešto kupili u školi. A ja mnogo radim, radim što volim i presrećna sam.

Ponovo u Australiji

Katarina Živković je drugi put u Australiji.
- Prvi put sam bila sa Stefanom Petrušićem pre nekoliko meseci i prošli smo fenomenalno, pa smo se s organizatorima dogovorili da ponovimo, naravno uz pojačanje moje mlađe koleginice.


Idol joj je Snežana Đurišić.


- Obožavam je. Takođe i Zoricu Bruncliku. Uz njih dve i Cecu sam odrasla.
Aleksandra i Kaća započele su turneju u Srpskoj narodnoj odbrani. Pevale su uz pratnju orkestra Zorana i Saše Todorovića, a publiku su uz njih zabavljali i Dušica Grabović i Zoki M.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.06.2014. 07:58
Pevaju,ili rade za Escort Service??
Utorak 24.06.2014. 05:20
"Baš tako, trebalo je ono preživeti. Bilo je potrebno mnogo energije i izdržljivosti i napora, ali se na kraju isplatilo" ........Debelo se isplatilo, namestili ti pobedu...lencuga i aljkavusa najveca ikad vidjena u nekom rijaliti sou. Strasno! O kakvoj energiji ova seljana prica? Pa 5 sati se sminakal, 5 sati se vacarila sa onim procelavim manekenom, 5 sati ogovarala sve i svakog sa Vujaklijkom Vendi i ostatak vremena spavala, a da se nijednom nije umila, a kamoli okupala...raditi! ma da misaona imenica . Ona i pevanje su kao Bog i sesirdjja. Idi bre zeno na njivu i ori za bolje nisi...vidi kolika si konju repo da iscupas, a ne da urlices jer sa pevanjem pojma nemas.
Ponedeljak 23.06.2014. 09:50
Da li je ovo za pohvalu?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online