Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 28.10.2014.
10:14
V. Tasić - Vesti A

Brakovi opstaju i posle švrljanja

Poslednjih nekoliko meseci u javnost su isplivale afere mnogih pevača i glumaca koji su varali svoje žene, ali bar za sada nijedan od tih brakova se nije završio razvodom. Za sada.

Ućutkali tračeve: Gordana i Šaban

Već mesecima Šaban Šaulić puni stranice tabloida sa navodnom romansom sa mladom i nepoznatom pevačicom Cucom. I koliko god se on trudio da četiri decenije mlađu devojku predstavi kao poznanicu kojoj je u jednom trenutku želeo da pomogne da napravi pevačku karijeru, toliko su novinari uporni da dokažu i pokažu kako između njih dvoje ipak ima nešto više od površnog poznanstva. Tako su se u tabloidima pojavile njihove zajedničke slike iz jednog autleta, gde su bili u šopingu.

Sve teže sakriti prevaru

U situacijama kada se u javnosti obelodane njihove afere, pevači najčešće drvlje i kamenje bacaju na novinare. Tako je i Dara Bubamara gostujući u jednoj TV emisiji oplela po sedmoj sili, kao da su novinari krivi ako muž vara ženu, posebno ako je taj muž javna ličnost. Pri tome zaboravljaju da u današnje vreme moderne tehnologije i interneta svako ko prepozna pevača kako razmenjuje nežnosti sa ženom koja mu nije supruga može to da slika mobilnim telefonom i okači na društvene mreže. Zato ne čudi što je danas prevaru, posebno kada su u pitanju poznate ličnosti, sve teže sakriti.

Mediji su pisali da je Šabana zbog tih fotografija žena Gordana izbacila iz kuće i da se on preselio u vikendicu u Krčedinu, a onda se pevač zajedno sa ženom pojavio na rođendanskom slavlju Lepe Brene kako bi ućutkali tračeve. Šta se tu zaista dešava znaju samo Šaban i Gordana, ali nema sumnje da je supruga popularnog pevača za više od tri i po decenije braka s njim prošla svašta i da ume da se nosi i sa tračevima o njegovoj prevari. Šaban i Gordana svojevremeno su se razveli, ali su ubrzo shvatili da ne mogu jedno bez drugog i ponovo su se venčali, pa je mala šansa da će Gordana dozvoliti da joj se raspadnu brak i porodica zbog bilo koga.


U ništa boljoj poziciji nije ni Milan Topalović Topalko, koga je, kako pišu mediji, žena izbacila iz zajedničkog stana nakon što je saznala za njegovu prevaru, a on se preselio kod prijatelja u hotel na Vidikovcu.


- I vrapci na grani znaju da neću da govorim o privatnom životu za novine. Ne volim da zabadate nos u moj život i život moje porodice. Ja nisam tračara. Ima mnogo mojih kolega koji vole da se priča i piše šta rade kada se ugase svetla, ali ja nisam među njima - odbrusio je Topalko.

Sredili bračne probleme: Marija i Aleksandar

Glumac Aleksandar Srećković Kubura i njegova supruga Marija Srećković-Savić već dve decenije su u braku i važili su za jedan od najstabilnijih parova. A onda je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da glumac već nekoliko meseci vara ženu sa 18 godina mlađom Petrom Radivojević.

Fotografije gde Kubura sa mladom devojkom razmenjuje nežnosti u jednom kafiću zaprepastile su čak i njihove bliske prijatelje, a najviše Mariju koja nije imala pojma šta joj muž radi iza leđa.

A onda su se supružnici pojavili zajedno na premijeri filma "Sunčanica" Nikite Milivojevića, a potom i na još nekoliko javnih događaja u gradu nasmejani kao da se nikada ništa nije ni desilo. I Mirka Vasiljević je u nezavidnoj poziciji nakon što su se u novinama pojavile slike njenog nevenčanog supruga Vujadina Savića u prisnom zagrljaju sa nepoznatom plavušom.


- Svakog čuda za tri dana dosta! - prokomentarisala je Mirka, koja je u sedmom mesecu trudnoće sa trećim detetom, koje će u januaru roditi Vujadinu. Ipak, poslednjih dana ne odvaja se od njega, pa zajedno idu u provod po beogradskim kafanama, za svaki slučaj.

POVEZANE VESTI

Utorak 28.10.2014. 15:40
To se zove Je..c na duge staze. To Šabane samo rasturaj, ti si stara paćenička duša.
Sreda 29.10.2014. 08:45
Kada razmišljaju novčanikom, a ne emocijama....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online