Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 17.12.2014.
10:00
V. Tasić - Vesti A

Danijela: Neću gola u kadu!

Nekada su reklame bile rezervisane za glumce koji su svoju popularnost na taj način dobro unovčavali, ali u poslednje vreme sve je više pevača koji se pojavljuju u reklamama.

Z. K. Munja
I ranije dobijala ponude: Danijela Vranić
 

Ovom estradnom trendu nije odolela ni Ceca Ražnatović koja reklamira karticu za mobilni telefon jednog dnevnog lista, pa se njen lik svakodnevno smeška sa stranica ove novine. Čak je ponuđeno i da joj obožavaoci putem ove kartice šalju SMS poruke, ali s obzirom na to koliko posla ima folk zvezda teško da ona lično odgovara na te poruke.

Gogina reklama na društvenim mrežama

Goga Sekulić poslednjih dana dobija gomilu komplimenata da izgleda bolje nego ikad. Pevačica je smršala i na sva zvona objavila da je to bilo zahvaljujući jednom preparatu za mršavljenje koji hvala na sva usta. Ali, ova reklama se ne vrti na malim ekranima već po društvenim mrežama i Goga koristi svaku priliku da ih izreklamira.
 

Danijela Vranić nedavno je dobila ponudu da se pojavi u reklami jedne poznate firme koja se bavi uvozom i prodajom luksuzne keramike i sanitarija. Pevačicu su pozvali iz jedne marketinške agencije, izložili joj ponudu, ona se oduševila, ali...


- Prvo sam mislila da se neko sa mnom šali i jedva su me ubedili da su ozbiljni. Oduševila sam se, jer je to dokaz da sam ponovo zgodna i da mogu da se pojavim u reklami. Samo, odmah sam im rekla da ne dolazi u obzir da se gola kupam u kadi ili tuš kabini - kategorična je Danijela. Pregovora se oko njenog honorara, a ona sama kaže da još nije odlučila koliko će novca tražiti za reklamu. Danijela je i ranije dobijala ponude da reklamira sve i svašta čak i stočnu hranu, ali je ona to glatko odbila, jer priželjkuje da snimi reklamu za zubnu pastu.


Najangažovanija pevačica u regionu, ne samo kada su u pitanju gostovanja već i reklame je Severina Vučković koja svoju popularnost ume itekako dobro da unovči. Reklamirala je Seve svašta od cipela do sladoleda, a u poslednje vreme na malim ekranima vrti se njena reklama za jedan poznati brend kućnih aparata. Kako se priča na estradi, za ovaj angažman hrvatska zvezda dobila honorar od 40.000 evra. Malo li je u današnje vreme kada se svaki evro sve teže zarađuje.


Trendu reklamiranja među pevačima nije odoleo ni Miroslav Ilić, koji reklamira jednu firmu koja se bavi prodajom kamin peći i šporeta na drva. Ko je došao na ideju da angažuje baš Miroslava i za koliko para nije poznato, ali je činjenica da se on bar do sada ovakvom vrstom posla nije bavio i da njegovo lice, što bi rekli marketinški stručnjaci, nije istrošeno. I njegova koleginica Ana Bekuta dugo je reklamirala jedan poznati brend kućnih aparata. Ali, kako je objasnila nije bio u pitanju čist biznis, već je učinila uslugu prijatelju. Čak i ako nije uzela pozamašan honorar za reklamu, dovoljno je bilo da je dobila popust za ove aparate koji nisu ni malo jeftini, pa je već bila na dobitku.

Nata reklamira sestru

Već tri meseca na malim ekranima se vrti i reklama u kojoj se pojavljuje Nataša Bekvalac. Atraktivna pevačica snimila je zajedno sa glumcem Branislavom Lečićem i kako su tada pisali mediji Nata je za ovaj posao dobila honorar od 30.000 evra. Ovo nije njen prvi angažman ove vrste, pošto je svojevremeno reklamirala i jednog mobilnog operatera. Svoje iskustvo u reklamiranju Nata maksimalno koristi kada su u pitanju kreacije njene mlađe sestre Kristine čije haljine nosi i time pomaže sestri da se dokaže i pokaže kao modni dizajner.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online