Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.09.2016.
08:30
D. Petrović - Vesti A

Estrada navučena na "belo"

Nije tajna da je estrada leglo poroka i da mnogi pevači posežu za raznim stimulativnim sredstvima kao što su droge. Međutim, vest da je uhapšena Marija Nikolić, supruga pevača Marka Bulata, mnoge je ostavila bez reči. Još kada je u policiji, kako pišu beogradski mediji, priznala da je dva grama kokaina kupila za supruga i sebe, mnogi su rekli: "Pa, zar i ti, sine Marko!" Bulat je poznat kao izuzetno povučen čovek, posvećen muzici i slikanju ikona.

A. Čukić
Svi znaju bolje od mene: Marko Bulat sa ženom Marijom

Diplomirao je na Akademiji srpske pravoslavne crkve na odseku za ikonopisanje, spremao se da oslika crkvu, a onda bum - i on koristi drogu, ako je verovati pisanju medija.

- Najbolje je da pitate one prve koji su objavili tu informaciju. I uvek treba pitati te prve jer očigledno da oni znaju više i bolje od ostalih, pa i od mene samog - bilo je jedino što je rekao Bulat nakon svega.

N. Đurović
Čuj, ja narkoman: Bogoljub Mitić Đoša

On je samo poslednji u nizu poznatih ličnosti koje su se našle u centru kokainske afere.

Pre četiri meseca glumac Bogoljub Mitić Đoša našao se u centru skandala sa narkoticima, koji mu je, kako kaže, pomerio tlo pod nogama.

- Bilo je smešno dok majka nije počela da mi plače i završila u bolnici. Onda mi više ništa nije bilo smešno. Da li vam ja ličim na narkomana? Meni žena radi u miliciji, gde ja da budem diler i narkoman - rekao je tada Đoša, koji je zbog ove afere imao ozbiljnih problema i ostao je bez pojedinih angažmana.

U isto vreme na tapetu se našla i Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, koja je navodno Đoši prodala kokain. Svoju umešanost u celu priču dočekala je sa suzama.

- Ja sam Đošu videla poslednji put pre desetak godina, a da imam neke veze s tim, sigurno bih bila pozvana u policiju - rekla je Bebi Dol, a njenu priču potvrdio je i glumac.

Pakao za Nikolu

Pre nešto više od godinu dana na antidoping testu je pao vaterpolista Nikola Rađen, a ispostavilo se da je bio pozitivan na kokain. Život trofejnog sportiste i vaterpolo asa pretvorio se u pakao, suspendovan je iz bazena na četiri godine, ali mu je kazna kasnije smanjena. U otvorenom pismu koje je uputio javnosti Rađen je priznao da je "napravio grešku koju će ispraviti i da prihvata odgovornost i sve konsekvence koje slede".

- Ma ženu su bezvezno optužili. Ja sam Bebi Dol prvi put u životu video pre 15 godina na nekom festivalu u Zrenjaninu. Posle toga sam je sreo još jednom u emisiji kod Lee Kiš i to je sve što znam o njoj - rekao je Đoša.

Pre dve godine na spisku jednog uhapšenog dilera našla su se imena Dragana Kojića Kebe i Mileta Kitića. Podigla se velika medijska prašina, a Keba je upitao - je l' to neka skrivena kamera?

- Ne igrajte se s tim! Savest mi je čista, nikad u životu nikakva droga nije postojala u mom telu. To je čista ortodoksna laž - rekao je tada Keba i dodao da je moguće da postoji još neko sa istim imenom i prezimenom kao što je njegovo.

Džej Ramadanovski često je prozivan da koristi kokain, i na kraju je iskreno, kako samo on ume, i priznao da je svojevremeno probao kokain.

- Odrasti na asfaltu, a ne probati drogu bilo je nemoguće i ne znam ko to nije probao. Ne volim sintetiku, heroin nikad nisam uzeo, a trava mi se ne dopada - rekao je jednom prilikom u napadu iskrenosti Džej za beogradske medije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online