Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 08.08.2010.
10:56 >> 11:41h
Alo A

Popović: Karleuša će mi platiti!

Medijski rat koji između Saše Popovića i Jelene Karleuše traje već godinama uskoro će se sa novinskih stranica preseliti u sudnicu. Naime, isprovociran izjavama koje je u poslednje vreme na njegovu adresu uputila Karleuša, prvi čovek "Grand produkcije“ rešio je da presavije tabak i podnese tužbu tražeći, kako "Alo“ nezvanično saznaje, rekordnu sumu u novijoj istoriji domaćeg pravosuđa - 50 miliona dinara!

Opasno se naljutio: Saša Popović


"Popović je rešio da na sve ovo stavi tačku, pa je angažovao tim advokata koji prikupljaju materijal za tužbu. Iako prozivke traju već dugo, u poslednje vreme su dostigle vrhunac, a kap u punoj čaši strpljenja bili su komentari koje je dala tokom poslednjih nedelju dana. Sašina supruga Suzana je bila toliko potresena izjavama JK da je morala kod lekara, što je možda bilo i presudno u njegovoj nameri da na ovaj način stavi tačku na sve", rekao je za "Alo" dobro obavešteni izvor blizak vrhu "Grand produkcije“.

Karleuša: Ha, ha, ha...

 

Mogućnost tužbe nije preterano potresla Jelenu Karleušu, koja je čak spremna i da se kladi da se ta ideja neće realizovati.

"Hahahaha.... jaooooo, kukuuu meniiii! Gotova sam! Serija 'Ciganska posla' se nastavlja! Kako ću na sudu da dokažem da je on mali, ružni, netalentovani ćorke koji izrabljuje tuđu decu!? Hahaha! Hajde vi i ja da se kladimo u čokoladnu bananicu da me neće tužiti! Može?", rekla je JK za "Alo".

"Kako stvari stoje, neće je tužiti samo za uvrede, već i za klevetu, a ona će morati da dokaže skoro svaki, čak i najsitniji navod onog što je izjavila, od navodnog postojanja izvesnih polnih bolesti pa do toga da je molio 'Siti rekords' da mu ustupi njen album 'Magija' da bi ga prodavao uz 'Grand reviju'. Sašu je takođe uvredilo to što je izjavila da izrabljuje zvezde 'Granda', pa će i to sigurno biti jedna od tačaka tužbe. Zbog svega navedenog, u slučaju da dobije spor tražiće od nje da mu plati 50 miliona dinara odštete", navodi isti izvor lista !Alo".


Iako nije želeo da se upušta u dublju polemiku, Popović je za "Alo" indirektno potvrdio da će se sa Jelenom Kerlaušom od jeseni „družiti“ u sudnici.


"Ne želim da komentarišem njene izjave, jer u ovoj zemlji postoje zakoni i nadležne institucije koje će to rešavati", rekao je kratko Popović za "Alo".

A kako je sve počelo... 

Do prvog poznatog sukoba između pevačice i direktora "Granda“ došlo je kada su pre pet godina propali pregovori o objavljivanju njenog albuma "Magija“. U jednom od intervjua koji su usledili JK je Popovića nazvala "robnom markom koja je dostupna svima, trendi je, komercijalna, ali posle dva pranja se raspadne“.


Popović joj je uzvratio tokom pregovora o sledećem albumu „Revolution“ kada joj je, kako se pisalo, rekao da je „Dinča veća zvezda od nje“.

Još jedna prilika za pomirenje propala je kada je Popović zabranio Milanu Stankoviću da sa njom snimi duet "Insomnija“, a nezvanično se pričalo da je kao razlog za ovakav potez naveo to da smatra da je JK jedna od najomraženijih javnih ličnosti, te da njemu saradnja sa takvom osobom ne treba.


O svemu ovome Karleuša je rekla za "Alo":


"Saša i ja smo de facto pregovarali u nekoliko navrata, ali uvek smo nailazili na određene probleme! Prvi problem je da ja nikada nisam mogla da dozvolim da mi jedan Saša Popović preslušava i ocenjuje album. Poznato je da su moji albumi u produkcijskom smislu ispred svog vremena, a o 'Grand' vremenu da i ne govorimo. To je uvek bio kamen spoticanja. Drugi problem je taj što nikad nisam dopuštala da mi Popović bude gazda. Ja sam JK, ne rob, imam svoje mišljenje i iznosim ga. Treći problem je bio i ostao - moj ponos. Poštujem sve druge umetnike, ali ono što ja radim, kvalitet muzičke i video-produkcije, modni i ideološki uticaj na Srbiju, time ne može da se pohvali niko sa ovih prostora.

Lepu Brenu poštujem kao legendu i veliku zvezdu osamdesetih. Može majka da mi bude i nas dve ne možemo niti treba da se poredimo. Ovo je moje vreme, i ja diktiram i pravac i pravila. Pokušala sam malog Milana da otrgnem iz kandži propasti jer sam videla da ide mojim putem, kada je reč o muzičkoj i video-produkciji, prepoznala sam taj bunt i viziju u njemu. Naravno - Popović je to sprečio. Pokušao je u nekoliko navrata da me ponizi, jer tako ponižava sve druge velike zvezde, i tu je naišao na stativu!"

POVEZANE VESTI

Nedelja 08.08.2010. 14:52
Popovic i Karleusa su isto zlo.Nemam nista protiv narodne muzike, samo je problem sto dobru narodnu muziku danas nemamo.Imamo smece od muzike zvano turbo folk.
Nedelja 08.08.2010. 13:12
Што би рек'о Брега: "Јурииииииш!!! Бум, бум, бум..."
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online