Petak 24. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 06.09.2010.
20:35
Press rs A

Volim da dominiram u seksu!

Slađa Delibašić vredno radi na predstavljanju petog samostalnog albuma simboličnog naziva "Pet". Atraktivna pevačica u intervjuu za list "Press" kaže da se kaje što nije prihvatila da se takmiči u „VIP Survajveru", tvrdi da je sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem u odličnim odnosima i da priželjkuje vezu bez obaveza.

 Dominantna Slađa

- Shvatila sam da je najbolje da imam vezu, ali bez obaveza (smeh)! Kad mogu - vidimo se, putujemo i uživamo. Kad je reč o seksu, volim da muškarac više bude aktivan, mada sve zavisi od situacije. Neki put volim i ja da dominiram, ali za to mora da se poklopi mesto, vreme, raspoloženje...


Većina žena mašta da u godinama u kojima si ti izgleda poželjno. Koja je tajna dobre linije?

 - Ne pušim, ustajem rano, zdravo se hranim i družim sa mladim ljudima. Kažu da što sam starija izgledam bolje.


 Zašto si odbila da se takmičiš u "Survajveru"?

- "Survajver" je jedini rijaliti u kome bih se pojavila. Međutim, u poslednjih mesec dana imala sam dosta zakazanih nastupa. Budući da sam nastupala sa Đoganijem, složili smo se da je ipak bolje da učešće odložim za sledeću godinu. Žao mi je što nisam otišla.


Da li ti je neobično što si u kontaktu sa bivšim suprugom Đoletom i njegovom sadašnjom ženom Vesnom?

- Nije, naprotiv. Od našeg razvoda je prošlo 10 godina i nema potrebe stvarati probleme i tenziju tamo gde ih nema. Sva sreća što smo oboje srećni u privatnom i poslovnom životu. Zašto bismo pravili frku ni oko čega?!

Nakon braka sa Đoletom ušla si u dugu vezu koja nije imala srećan kraj.

- Trenutno nisam zaljubljena i ne razmišljam o tome. Ako mi se desi ljubav, neću bežati od nje. Ljubav je jedini pokretač u mom životu. Ali, u ovom trenutku prija mi sloboda. Tek sad sam osetila da živim punim plućima, to mi je bilo neophodno. Pogrešila sam što sam nakon braka ušla u dugu vezu, maltene bila sam u drugom braku.


Zbog čega nisi snimila najavljivani duet sa bivšom jetrvom Anabelom? Da li ćeš prisustvovati njenom venčanju sa manekenom Mladenom?

- U jednoj emisiji su predložili da Anabela i ja snimimo duet, to nije bila moja ideja. Nažalost, nije došlo do realizacije i nema potrebe za ljutnjom, mi i ovako dobro funkcionišemo. Ukoliko bi me pozvala, naravno da bih otišla na njihovo venčanje!


Majka si dve devojčice koje su u pubertetu. Kako se nosiš sa njihovim problemima i čega se najviše plašiš?

- Starija već sama odlučuje o svom životu, zaposlena je i sa njom nemam problem. Sa mlađom je druga priča, ona ima 17 godina i malo sam stroža prema njoj. Morala sam da upoznam njihove momke i da znam sa kim se kreću. Zabranila sam im da se druže sa nekim drugaricama za koje sam smatrala da loše utiču na njih i - nisam pogrešila.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online