Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 16.09.2010.
16:00
V. Tasić - Vesti A

Nemam pomoći od očeva mojih sinova

Maja Nikolić (35) dovršava sređivanje stana u Beogradu koji je kupila početkom godine. Svaki slobodan trenutak provodi sa sinovima Novakom (13) i Lazarom (4). I dok sa njihovim očevima retko komunicira, sa bivšim verenikom, nemačkim advokatom Janom Štajplicom i dalje je u kontaktu.

- Nas dvoje smo ostali prijatelji. Letos je došao na more da me vidi. Nema više priča o zajedničkom životu, ali nas to ne sprečava da se družimo. Nismo se svađali, jednostavno smo došli do tačke kada je neke stvari trebalo prelomiti, što smo i učinili - kaže Maja.

Sama se nosi sa životnim problemima: Maja Nikolić

Ima li šanse da "podgrejete" ljubav?
- Sve je moguće, ali ipak ne verujem. Kada se radi o nekim stvarima, ja sam isključiva i nema šanse da popustim. Tako sam vaspitana, ipak sam ja vojničko dete. Jan i ja smo došli u fazu kada je trebalo da jedno od nas dvoje "preseče" svoj dotadašnji život. Sinovi su mi najvažniji i nije mi padalo na pamet da odem u Berlin da živim sa Janom. Ne mogu da ne radim ništa i uživam u ulozi bogate žene. A on nije hteo da se preseli u Srbiju.
 

Muškarci beže od jakih žena
 

Zašto ste nedavno rekli da muškarci neće da se žene pevačicama, a udavali ste se dva puta?
- Nije reč samo o pevačicama, već o jakim, sposobnim ženama od kojih muškarci obično beže. Oni hoće da se žene takvim ženama, ali samo pod uslovom da se one promene, da postanu slabe, da glume nezaštićene lutkice.

 

Meni treba jak, zreo, stabilan muškarac koji od mene neće tražiti da se odreknem sebe i svojih uverenja, a takvog još nisam srela - iskrena je Maja.

Znači, ljubav nije bila dovoljna?
- Nisam spremna da zbog ljubavi činim stvari zbog kojih bi se kasnije kajala. Šest godina života sam izgubila u Americi. Živela sam u San Dijegu, jednom od najlepših gradova na svetu koji ima stotinu plaža. Živela sam u pravom raju, ali mi je bilo teško jer nisam u Srbiji.

Nikada više takvu grešku ne bih ponovila, pa ne znam o kakvoj ljubavi da se radi. Jedino bih zbog sinova bila spremna sve da učinim i nema tog muškarca na svetu koji mi je od njih važniji.
 

Da li vam pomažu očevi vaših sinova?
- Ne baš, malo komuniciram sa njima. Ne raspravljamo o vaspitavanju dece, o životnim pitanjima i živim mirnije. Sa Lazarovim tatom imam zajedničko starateljstvo nad detetom.

Očevi mojih sinova mi ne pomažu finansijski, nema nikakve alimentacije. Sreća da ništa ni ne tražim od njih, niti išta očekujem. Sama izdržavam svoje sinove i krčim sebi puteve kroz život.
 

Ko vam je pomogao da kupite stan?
- Niko, kupila sam stan na kredit sama i srećna sam zbog toga. Mene u životu i karijeri nikada niko nije gurao, nikada nisam jurila, niti imala bogate sponzore koji ispunjavaju moje želje. Ni ne trebaju mi.
 

Posle dva propala braka i kraha veridbe, da li ste izgubili veru u brak?
- Ne, srećna sam što loša iskustva nisu ubila u meni veru, nadu i optimizam. I znam, bilo šta da mi se u životu desi, ja ću i dalje verovati u ljubav i brak za ceo život.

Usvojiću decu


- Obožavam decu i volela bih da ih rodim bar petoro. Jedino se za decu vredi žrtvovati. Ako ne budem srela muškarca uz kojeg ću moći da ostvarim svoje snove o srećnoj, velikoj porodici, ja ću decu usvojiti i gajiću ih sama. Možda je tako i bolje. Jednostavnije je živeti bez muškaraca. Oni su mi u životu bili samo kočnica i učinili su sve da me sputaju.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online