Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 29.01.2013.
16:04
24sata.rs A

Kako se provesti sa 0 dinara

Kraj januara ume da bude veoma iscrpljujući iz više razloga - praznična euforija je završena, novčanici utanjili, radno vreme se vratilo u normalu, ispitni rokovi se približili... Ipak, to ne znači da treba da se zatvorite u kuću - pogledajte gde sve možete ovih dana da se provedete za "dž".

Foto: Ilustracija
 

Italijanski Institut za kulturu
AUTORI - "Film je posvećen svima, ali naročito mladima koji ne znaju mnogo o zakonima rasa, kako bi naučili da se bore protiv nepravde, snažnije, glasnije i energičnije u odnosu na ono ranije”. Ovaj opis je dovoljan razlog da odgledate film "Nelojalna konkurencija" Danijela Monsona, koji će biti prikazan u četvrtak u 19 u okviru ciklusa italijanskog autorskog filma.


Kulturni Centar Beograd
DRAMA - Kako su se u jednoj paklenoj noći provela dva drugara koja su odrasla uz "najbolje filmove, najbolji metal” i video pornografiju, danas u 19 možete otkriti na čitanju drame "Bebina noć u gradu" Dimitrija Vojnova, u Pop-up knjižari. U galeriji "Podroom" sve do 1. februara je otvorena izložba radova Slavimira Stojanovića "You are an idiot please act accordingly”, koja se bavi fenomenom stada i pojedinca sadašnjice.

Dom Omladine Beograd
DOKUMENTARAC - U Velikoj sali DOB-a danas je premijera dokumentarnog filma "Prag i srpski slikari” sa početkom u 19 sati. Film pokušava da razotkrije mnogobrojne i kompleksne veze između dva slovenska naroda, da pojasni kako je Prag uticao na domaće umetnike i kakav trag je to ostavilo u istoriji srpske umetnosti. Režiju potpisuje Nenad Ognjenović.

Dk Studentski grad
BIOSKOP - U sklopu programa Putujući bioskop u Studenjaku se prikazuje izbor savremenog nemačkog filma - večeras su na repertoaru "Prelazeći most - zvuk Istanbula" (19) i "Poljska ljubavna serenada" (20), a sutra "Nestali - Ratno dete" (19) i "Istina ili izazov"(21). Sutra ćete, takođe uz besplatan ulaz, moći da vidite 10 najboljih filmova sa upravo završenog festivala "Alternative film/video 2012", a uz razgovor sa Savom Trifkovićem, članom žirija.

Institut Servantes
STRIP - Do 22. februara, u Servantesu je izložba "Munjos i Sampajo: Bar kod Džoa", koju čini preko 20 reprodukcija tabli stripa „Bar kod Džoa” i nekoliko odabranih crteža stripa "Billie Holiday”, kao i video prezentacija. Na raspolaganju vam je i nekoliko primeraka stripa "Bar kod Džoa" na španskom, srpskom i engleskom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online