Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 03.01.2011.
06:39
pressonline.com A

Kaća: Rodila bih Banetu petoro dece

"Zvezda Granda" i pobednica trećeg serijala najpopularnijeg rijaliti šou programa "Farma" Katarina Živković demantuje da su njenu pobedu unapred dogovorili "Grand produkcija" i televizija Pink, a što se ljubavi tiče - volela bi da njena priča sa manekenom Banetom Jankovićem ima srećan kraj i obećava da će mu roditi petoro dece.

Pet komada, kao što i pokazuje rukom: Katarina Živković
 

- Na "Farmi" mi se dogodila prava ljubav! Od samog početka sam prema njemu imala iskrena osećanja, koja nisam želela da pokažem jer nisam bila sigurna šta on oseća. Milion puta sam ispala guska, jer je izolacija to od mene učinila. Postala sam ljubomorna, posesivna, naivna i želela sam svu njegovu ljubav i pažnju samo za sebe. Bilo mi je teško što je Jeleni posvetio više vremena nego meni, a ja sam mu bila devojka. Ipak, kada bih ostala trudna sa njim, rodila bih mu i petoro dece, rekla je Kaća u intervjuu za "Pres".


Koliko ima istine u tome da je tvoja pobeda dogovor između "Grand produkcije" i TV Pink?
- Sigurna sam da tu nema nikakvog dogovora. Ja sam kod svojih roditelja živela kao bubreg u loju i nikada ništa nisam radila. Istina je da se nisam pretrgla oko posla na imanju koliko Marijan. Međutim, iako je on trebalo da pobedi, očigledno da su gledaoci drugačije presudili. Onaj ko mi zamera nešto na imanju neka se samo stavi u moju kožu, pa neka sudi.


Za Nataliju si bila fufica, Baki je rekao da imaš glavu kao televizor, Zorana proklinje dan kad te je upoznala, kakvo je tvoje mišljenje o njima?

- Natalije mi je žao što je tužna jer sam je odvojila od Baneta. Zorani je možda krivo što nije pobedila, jer je očekivala. Baki je posebna priča, on se pre dva meseca kleo u ćerku da je zaljubljen u mene, a sad sam mu odvratna.


Većina tvojih kolega komentariše da je sramota što si odnela pobedu?

- To je njihovo legitimno pravo da misle šta hoće. Većini smeta moja pobeda, ali kada budu shvatili da je ovo bila igra, lakše će im biti. Ja nisam namerno htela da druge ljude sputavam ka njihovom putu ka pobedi. Ne plašim da će me ljudi gađati na ulici.

Stara poslovica kaže - s kim si takav si, a ti si se najviše družila sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi?

- Sa Vendi sam imala odličnu komunikaciju, što ne znači da nam je profil ličnosti isti. Ona mi je bila interesantna i draga i sa njom bih mogla uvek da se družim. Ako me neko doživljava kao laku žensku, baš me briga.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.01.2011. 07:59
Ne umnožavaj se mnogo - molimo te.
Ponedeljak 03.01.2011. 08:20
Gospodjice SmrdiGaca, "Neće može da bude" da nije bilo dogovora izmedju Grand produkcije i TV Pink-a. Praviti se naivan, i pričati da nije bilo dogovora je samo priča za malou decu, ili je ovaj narod toliko lud da izglasa osobu koja ništa nije pokazala, počev od svoje oskudne intelegencije, komunikacije sa ostalim farmerima, vrednosći. Još se hvali kako kući živela kao bubreg u loju. Pa vaspitanje i kominikacija se stiče iz kuće ostalo je samo nadogradnja. Na farmi ste našli svoju srodnu dušu Vendi. Ni tvoj profil nije ništa bolji, niti bolja od nje.
Ponedeljak 03.01.2011. 21:51
uh, kakava bi to inteligencija od dece bila, postedite nas toga molim vas... Ja bi im zabranio upražnjavanje sexa bez ''dobro'' proverenih prezervativa...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online