Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 30.01.2011.
06:06
Blic A

Srna i Irfan: Zašto smo napustili "Parove"

Glumački par Irfan Mensur i Srna Lango napustili su rialiti emisiju “Parovi“. Iako su po njihovom napuštanju počele da kruže priče da su njih dvoje pod nerazjašnjenim okolnostima izbačeni iz emisije, ovaj bračni par otkriva da je do izlaska došlo tokom sporazumnog raskida ugovora sa produkcijom Televizije “Hepi“ na kojoj se ovaj serijal prikazuje.

Glumačkom paru se nije svidela promena koncepcije "Parova"
 

Njima se nije dopala promena koncepta emisije koja je nedavno nastupila, pa su zaključili da bi u skladu sa njihovim načinom života, te moralnim i ljudskim načelima bilo najbolje da šou i napuste.

"Onoliko koliko je bilo u moći ljudi iz produkcije, na vreme smo dobili potvrdu onoga što smo i sami u kući počeli da osećamo, a to je da, iz razloga jasnih ekipi, rialiti "Parovi“ mora da promeni kurs i time ostavi po strani dogovoreni koncept na koji smo pristali. Dakle, ideja o tome da se pokaže kako je moguće kroz kreativnost, civilizovanost i toleranciju svake vrste stići do publike i gledanosti potonula je neopozivo pre nekoliko dana, što nam je produkcijski tim na sastanku u kući jasno i pošteno stavio do znanja, dajući nam izbor da ostanemo u konceptu koji podrazumeva neke nove repere ili da odemo uz džentlmenski raskid ugovora“, objašnjavaju Irfan i Srna i potkrepljuju svoju odluku.
 

"Izašli smo pre svega onoga na šta ne bismo pristali. Umemo da se borimo protiv onoga što je pogrešno ponašanje, pogrešna rečenica ili pogrešan sistem vrednosti pojedinca, uvereni da biti građanin podrazumeva i određenu odgovornost. To nam je, uostalom, redovni zadatak i van ovog TV programa. Ono sa čime ne umemo i ne možemo, čak ni u paru da se borimo ni u vili, kao ni u svojoj svakodnevici, jesu reperi a la piplmetar, šer i slično“, smatra glumački par.
 

"Razumemo ljude koji tim rečima barataju, tim pre što im karijera i život zavise od toga. Kako smo i pre tog sastanka imali slutnje u tom smislu i kako ni u ime najviših ciljeva nismo spremni da pristanemo na okolnosti ili zadatke koji su mimo naše ideje o prezentaciji sebe i sadržaja u koji verujemo, potpisali smo sporazumni raskid ugovora, koji je “Hepi TV” omogućio da nastavi sa novom idejom bez naših intervencija, a nama dozvolio da ostanemo ono što smo bili i pre ovog šou programa“, ističu Srna Lango i Irfan Mensur.

Novac od nagrade hteli su da daju u humanitarne svrhe.
 

"Žao nam je što nismo uspeli da osvojimo premiju iz samo jednog razloga - nadali smo se da ćemo konačno imati mogućnosti da damo više onima kojima je to potrebnije. Irfan i ja nismo želeli ni trenutka da menjamo sopstveni život novcem od premije. Zadovoljni smo svojom svakodnevicom i svim dosadašnjim imanjima i nemanjima koja postižemo radeći i zarađujući. Plaše nas preveliki novci i nismo im nimalo skloni ako ne dolaze od posla zarađenog znanjem. Osećamo se, ipak, posle svega kao apsolutni pobednici. Hvala produkciji “Hepi TV” na iskrenosti i fer odnosu“, kaže na kraju Srna Lango.

Ponedeljak 31.01.2011. 03:44
Parovi nisu vise bez vas zanimljivi.Tako ste mi bili primljivi.Secem vene sto moj rialiti gubi na gledanosti.Irfane vrati se u parove..tebe srpski seljak vole..Ne rusi mi snove i javu i dane sa vama do sada.Irfaneeee..Lanoooooo..bez vas nikako ove zimske dane da skratim..Bez rialiti vecno patim..i ovde praznu slamu mlatim..Kukuuuu..leleeee..Na koga sms da potrosem..sam cu sebe od muke da patosem..jjjaaaaaaaooooojj tugo..idi negde drugo..Rialiti je nas spas, ebe mi se za vas
Četvrtak 17.02.2011. 14:20
zbog smrkanja. kijavica li je u pitanju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online