Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 27.04.2011.
15:08
Blic puls A

Zorica: Političar nam nije namestio pobedu

Zorica Dukić, koja je sa dečkom Milošem Vukovićem pobedila u "Parovima", tvrdi da njihova pobeda nije nameštena. Ona je demantovala da je u tajnoj vezi sa političarem i odbacila je optužbe Slađe Delibašić da je u vili dobijala informacije iz spoljnjeg sveta.

Miloš i Zorica slave pobedu, Slađi se to baš i ne sviđa
 

- Tačno je da sam uspela da pročitam novine kada sam zbog povrede kolena otišla kod doktora. Iskoristila sam trenutak izlaska iz vile i dočepala se jednog tabloida u kome sam samo pročitala da sam upala u ormar dok je Peđa D Boj onanisao, što nije tačno. U vili su često pravljene žurke na koje su dolazili naši prijatelji i naravno da smo svi uspevali da doznamo šta se dešava. Tako sam i znala sve vreme da smo Miloš i ja favoriti - kaže Zorica.
 

Ona kaže da ne veruje navodima prijatelja Slađe Delibašić kojima se denserka žalila da je pobedu namestio mladi političar koji stoji iza Zorice.

- Pobedu jesam očekivala, ali nije nameštena, štaviše, ne poznajem nijednog političara! Ja sam čula da će Slađa i Igor da osvoje nagradu i njih sam se u finalu pribojavala - ističe Zorica.
 

Iako mnogi ukućani tvrde da ona i Miloš nisu u vezi već da su ušli kao lažni par, ona to poriče.

- Prvog maja će godinu dana kako se Miloš i ja zabavljamo, ali nismo hteli non-stop da se ljubakamo pred kamerama. Mnoge stvari smo zamerili jedno drugom u vili, ali se još nismo videli da to raspravimo jer je on kod roditelja u Smederevskoj Palanci. Nagradu ćemo podeliti, a ja ću od svog dela kupiti neku nekretninu - kaže Dukićka.

I ponovo je, po ko zna koji put, objasnila odakle poznaje Tihomira Arsića.

- Pozvao me je na kasting za "Šesto čulo" i dovezao do stana od drugarice, gde sam tu noć spavala. Sat vremena mi je pričao u kolima kako sam lepa i ostalo. Kada sam videla u kom smeru ide priča, izašla sam iz auta. Više me nije pozvao, a ulogu u toj epizodi naravno nisam dobila - tvrdi Zorica.

POVEZANE VESTI

Sreda 27.04.2011. 17:32
Nije ti on namestio...on ti je smestio...mislim pobedu
Sreda 27.04.2011. 21:43
Ne pratim i ne citam ovakve vesti al po naslovu dajem sebi za pravo da komentarisem..Sve je u Tadiqijevoj i Nikoloqijevoj i Daciqijevoj srbiji namesteno..Prostitutke, lopovi, lazovi, prevaranti... uspevaju bolje nego ikad pre.Bice tako jos malo al nece ni vasa do zore, komunjarski kopilani, spremite se za zatvore u kojima ce te morati da radite a ne da vas opljackana Raja izdrzava
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online