Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 26.03.2012.
12:51
Smedia A

Sandra Partizan spopadala muškarce i pričala "grozote"

Starleta Sandra Partizan ušla je na žurku u "Parove" kako bi isprovocirala muške učesnike. Ona je cele noći pila i spopadala muškarce. Njeno ponašanje je mnoge zgrozilo jer je dala svima da je "pipkaju", zaviruju u dekolte, a čak su padale i nepristojne ponude...

Mala, ispade ti nešto...za "Dobro veče"
 

Starleta Sandra Partizan šokirala je javnost! Njeno ponašanje u "parovima" je prešlo sve granice. Ali, ako je htela, uspela je da "digne prašinu"! Njeno ponašanje je bilo i više nego degutantno.

Sandra Partizan je prvo spopala Ivicu...a on se i nije baš branio
 

Osvanuli su snimci na Jutjubu koji su dokaz njenog razuzdanog ponašanja tokom pijanstva. U ovom prvom snimku ona je sela Ivici u krilo i počela da ga ljubi a on naravno nije odbio...

 

Nakon što su se izljubili i "izvatali", perverzna Sandra je počela da nudi nepristojne ponude. Ove njene izjave su još više zgrozile javnost i zgadile većinu ukućana. Ona je Ivicu hvatala za međunožje i pričala razne grozote...

 

 

Pošto što se "pošteno" izblamirala pred kamerama svojim izjavama i ponašanjem usledio je još šoknatniji trenutak. Ivica se drugom ukućaninu pravdao da Sandra nema muški polni organ. Iako drugi tvrde da je ona zapravo muškarac, Ivica je rekao da se on uverio da je ona ipak žensko... Pogledajte o čemu je reč:

 

 

Najveći blam večeri je ipak bio Sandrin pad sa stolice. Ona je toliko "tresnula" o pod da je sigurna pocrvenela od blama! Ona se baš "pošteno razbila". Nije ni čudo, s obzirom koliko je alkohola popila! Nakon svega što je radila na zabavi, ovo je definitivno vrhunac večeri:

 

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 26.03.2012. 13:01
Zasto ne dovedete pristojne ljude koji ce pricati o pametnim stvarima..zivotnim iskustvima..ljude od kojih deca trebaju nesto da nauce..da se ugledaju... Ovo je kao da se vrsi direktan prenos iz javne kuce..
Ponedeljak 26.03.2012. 13:50
dokle je srbija dosla ljudi moji bolje da taj novac daju socijalnim slucajevima jer je srbija gladna deca su joj gladna a ne na ovake gluposti trositi novac.
Ponedeljak 26.03.2012. 13:30
Ma, odvratno. Svaka budala danas sebe naziva starletom. Koliko sam ja shvatio to je ime za osobu koja nema sta da prikaze osim nagog tela i ovakvog ponasanja, a zeli da bude popularna. Sto je jos gore, televizije daju sve vise prostora takvim ljudima, pa rijaliti programi lice na vasare i satorsku atmosferu gledamo na TV-u. Doslo vreme da normalan covek cuti i stidi se zbog drugih.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online