Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 08.04.2012.
04:55 >> 07:02h
Alo A

Stevan i Aleksandra uzeli 100.000 evra

Nakon 106 dana emitovanja rijalitija “Parovi”, Stevan Radivojević i Aleksandra Matić su postali pobednici najdužeg takmičenja u izolovanom prostoru. Sa 58 procenata glasova ovaj par je postao bogatiji za 100.000 evra.

Pobednici su u trenutku proglašenja njihovih imena zanemeli, da bi onda vrištali od sreće.

- Ovu pobedu Saška i ja posvećujemo mojim roditeljima i njenom tati – izjavio je Stevan nakon primljene nagrade.

Osvojili 100.000 evra: Aleksandra i Stevan


U finalu rijaliti šoua “Parovi” učestvovalo je pet parova, a izgleda da su osmeh i iskrenost učinili svoje i doveli ovaj par do pobede. Oni su jedni od retkih parova koji se nisu svađali, psovali i bili namrgođeni, pa je možda to glavni razlog zbog čega su prikupili simpatije publike, piše ''Alo''.

U trenutku kada su u vili ostala tri para, voditeljka je proglasila drugoplasirani par, odnosno Marka Miljkovića i Deu Tošić, dok su u vili ostali trećeplasirani i pobednici šoua. Sa 20 procenata treće mesto su zauzeli Nikola Paunović i Sonja Petrović, koji ne žale mnogo za pobedom.


- Ja sam očekivao ovo i nisam se nadao nagradi. Čestitam Saški i Stevanu. Bravo za pobedu – izjavio je Nikola Paunović po izlasku. Strahinja Mladenović i Sonja Kocić su završili na četvrtom mestu, dok su petoplasirani Martina Rajić i Mihail Mujingo.


Specijalnu emisiju povodom finala rijalitija ulepšale su i pesme, pa su tako Slađana Đorđević Bucka i Alka Vuica otpevale svoje numere i tako podigle publiku na noge. Pored finalista proglašenju su prisustvovali i bivši ukućani koji su čestitali svojim cimerima i podelili svu radost sa njima.

Kao drugoplasirani par, Marko Miljković i Dea Tošić su dobili automobil marke ''opel korsa“.


- Ja sam stvarno presrećan. Ne mogu baš da dodjem sebi – izjavio je Marko po izlasku iz kuće. Njih dvoje su se dogovorili da će automobil pripasti Dei.


- Ja već imam jednu ''opel korsu“, glupo je da imam dve korse – izjavio je Miljković.

POVEZANE VESTI

Nedelja 08.04.2012. 06:55
Čitam štampu, i visim po portalima, ali ne znam ko su ovo dvoje.
Nedelja 08.04.2012. 21:35
prosle godine pobedila laka devojka bez ikakvog morala i njen kvazi decko (bio njen koliko i moj), ove godine su pobedili normalni mladi ljudi, to je za pohvalu i mozemo se nadati da se ipak nesto moze promeniti u nasu izgubljenu zemlju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online