Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 12.05.2012.
16:39
Mondo A

Survajver: Žene će im doći glave, rešile su

Nakon sinoćnjeg, potpuno nenadanog, izbacivanja Ognjena iz Survajvera od strane "ženskog klana", stvari su se ozbiljno okrenule u žensku korist. Pa, kakva je sada šansa da Survajver dobije pobednicu?

Počeli su prevrati na plemenskim savetima
 

Da žene nisu sposobne jedino za pranje muških gaća, kuvanje pirinča i tračarenje prvi se uverio, na svojoj koži, rukometaš Ognjen Kajganić – prva “žrtva” ženske urote na ostrvu.

Žene su se konačno oraganizovale, i čini se prvi put se složile oko nečega, od početka serijala - dosta im je muške dominacije. A kao rezultat toga je jedna ugašena muška baklja, i to Ognjenova.

Šta su o ovome rekle Martina, Kristina i Ava.

Martina Vrbos

 

"Pa to je fantastično! Ja, nažalost nisam bila prisutna kada se to događalo, bila sam u bolnici toga dana, ali me sačekala vest, zapravo gotova odluka da je Ognjen odabran da 'leti'. Kada sam se vratila u pleme cure su me dočekala sa tom informacijom i bila sam oduševljena. Žao mi je samo što je na TV-u prikazano i deluje kao da je Aleks sve organizovala, a zapravo iza svega stoji Kristina. Ona je ta koja Ognjenu 'došla glave'. Sve u svemu, izbačen je prvi 'alfa mužjak', idemo dalje…”, rekla nam je Marina Vrbos, koja nije krila zadovoljstvo što se se žene konačno “opasuljile” i počele da misle i na sebe.

Kristina Bekvalac

Kristina Bekvalac, koja je prema Martininim rečima, glavni protagonista “drame” sa Ognjenom, bila je kratka, ali jasna.

"Ovo je Survivor i sve je moguće, kao što ste imali priliku i da vidite sinoć. Naravno da mislim da žena može da odnese pobedu, ne vidim razlog da se to ne desi".
 

Ava Karabatić:

Ava, koja je priznala da joj je bilo teško da glasa, ali je ipak to učinila jer je smatrala da je njena glava u torbi i da je čeka karta za Ostrvo odbačenih ako to ne učini, i dalje “mnogo više ceni muški deo ekipe”, iako je doprinela izbacivanju jednog od njih.

"Lepo je što su žene konačno našle zajednički jezik i pokazale da i one mogu biti dominantne i pokazati zube. Ipak, u svemu tome svaka je gledala svoju korist, nijedna nije želela da se nađe na Ostrvu odbačenih, i to je glavni motiv ovog udruživanja. Ja priznajem da nisam želela da ispadnem i da sam prvi put od početka Survivora odigrala taktički, da spasem sebe. Međutim, moram da kažem da ja i pored svega što se desilo i dalje imam mnogo bolje mišljenje o muškarcima nego o ženama. Ženama sam, a neke ne mogu ni da nazovem ženama, bila trn u oku i od početka su želele da me se reše. Sa Martinom sam, od žena, jedino našla zajednički jezik i imale smo super odnos. Ovde ne mislim na Jelenu i Miju jer njih nisam imala ni prilike da upoznam dovoljno. "

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online