Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 27.12.2012.
01:34
Blic A

Saška iz "Prvog glasa": Plakala sam celu noć, žao mi je

"Čim sam propala kroz rupu, iza scene su me dočekali Ivan i Mirna, kojima sam poletela u zagrljaj i počela da plačem. Ne zato što sam razočarana što sam ispala, već što je celoj priči došao kraj: našem druženju, svemu", rekla je za "Blic" Saška Janković iz Smedereva, finalistkinja "Prvog glasa Srbije“ čija je eliminacija u subotu dosad najviše razbuktala strasti.

Saška Janković: Nisam plakala zato što sam razočarana, već što je celoj priči došao kraj
 

Kada je u subotu uveče čula imena duelista, Saška je, priznaje, bila iznenađena.


- Nisam očekivala da u duelu završimo Mirna i ja. Bilo je izuzetno teško nadmetati se sa tako odličnim vokalom i pre svega bliskim prijateljem. Mirnu sam iza kamera zagrlila i čestitala joj, a kasnije smo sa koreografom, plesačima i ostalim takmičarima otišli da proslavimo njen uspeh u jednom beogradskom klubu - otkriva Saška.


Saška još nije videla porodicu. Ostala je u Beogradu, gde inače i živi, ali uskoro planira da ode u Smederevo.


- Čula sam se s tatom, prijateljima i momkom i svi me hvale, što mi mnogo znači. Smatram se bogatom osobom jer oko sebe imam toliko dragih ljudi, a naravno, srećna sam i zbog podrške fanova - kaže Saška.
 

Priznanje od Dženifer Hadson - najveća nagrada

A posebno priznanje Saški je stiglo od Dženifer Hadson čiju je pesmu "One Night Only" otpevala u duelu. Američka pevačica je putem Tvitera poručila Saški: "Odličan posao! " što joj je, kako kaže, najveća nagrada.

- I dalje ne znam kako je Dženifer Hadson čula za mene i moje pevanje. Njenu poruku sam ugledala oko pola pet ujutru i nisam mogla da verujem da se takva svetska zvezda uopšte obratila nekome iz Srbije - kaže bivša takmičarka.

Kako kaže, posebno joj je drago što je žiri pohvalio njene nastupe i okarakterisao je kao talentovanog pevača.


- Žiri je u subotu imao zaista težak zadatak i razumem zašto su bili besni na publiku. Ipak, i oni su svesni da na pravila glasanja ne mogu da utiču. Sve je to deo šoua koji će se jednog dana završiti, a najbitnije je ono što dolazi kasnije - napominje Saška.


Predsednik žirija Vlado Georgiev poručio je Saški putem Tvitera da su vrata njegovog studija za nju otvorena.


- Vladina ponuda me je obradovala. Nisam to bukvalno shvatila kao poziv na saradnju, ali volela bih da ga posetim u studiju i da zajedno otpevamo nešto. Bila bi mi čast da od njega, kao iskusnog kantautora, dobijem savet kako da plasiram svoju muziku. Takođe, kao veliki ljubitelj životinja, volela bih da upoznam i Vladinu mačku - šali se Saška Janković, koja je inače veliki ljubitelj životinja i ima dva psa i dva morska praseta.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online