Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 06.03.2013.
10:51
Alo A

Igbala ulazi na farmu sa Ekremom!

Ukoliko bude poželeo da flertuje sa nekom drugom ženom, naturalizovanom Amerikancu Ekremu Jevriću biće to mnogo teže nego prošli put, jer će mu u rijaliti šouu "Farma 4" društvo praviti niko drugi do njegova supruga Igbala!

Hoće li svojoj ženi ljubiti stopala kao Vendi: Igbala i Ekrem
 

Naime, ona je dobila ponudu od organizatora da se pojavi na imanju u Lisoviću, ali uslov je bio taj da neko od čelnika “Pinka” dođe u Ameriku kako bi potpisala ugovor, što je učinio lično Željko Mitrović.

Novi farmeri: Danijel Alibabić, Ivana Šašić i Siniša Pešić Teča!

Iako su spremili brojna iznenađenja za novu sezonu, organizatori dobro skrivaju spisak potencijalnih učesnika. Međutim, kako saznajemo, u “Farmi 4” naći će se crnogorski pevač Danijel Alibabić, folkerka Ivana Šašić i reper Siniša Pešić Teča, kojeg publika pamti iz spota “Krimi rad” Jelene Karleuše.

- Kada su obelodanili da je Jevrić potpisao ugovor za “Farmu 4“, koji mu je u Njujork odneo vlasnik "ružičaste televizije" Željko Mitrović, svi su bili ubeđeni da u rijaliti šou ulazi Ekrem sam. Međutim, pozadina je drugačija, organizatori su imali sasvim druge namere, a to je da se Jevrić pojavi sa svojom suprugom Igbalom - otkriva za “Alo!” izvor i objašnjava:

- Opšte je poznata stvar da je prošlu sezonu u ovom rijalitiju obeležio upravo Ekrem, koji je imao “ljubavni” izlet sa Vesnom Vukelić Vendi, što se Igbali, logično, nikako nije dopalo.

Jevrićeva supruga je u više navrata izjavila da bi pustila svog muža u neki novi rijaliti šou samo ako bi ona bila sa njim, jer bi tako mogla da kontroliše situaciju. S obzirom na to da su organizatori znali za njene izjave, ovoga puta angažovali su Igbalu kako bi zajedno sa suprugom bila u “Farmi” i uspeli su u tome. Na nagovor sinova i Ekrema, ona je pristala da sa mužem uđe u ovaj šou i provede 100 dana na imanju u Lisoviću - završava naš izvor.

Da li će bračni par Jevrić ispuniti očekivanja produkcije i kako će se snaći u ulozi seljana, ostaje da se vidi.

Goca Božinovska u "Farmi" sa ćerkom Jelenom!

Navikli smo da u rijalitijima viđamo aktuelne i bivše parove, prijatelje i neprijatelje, članove iste familije, ali ne i majku i ćerku, no “Farma 4” biće posebna i po tome što će u njoj učestvovati folk pevačica Goca Božinovska i njena naslednica Jelena Vučković! Takođe, biće tu i supružnici koji su učestvovali u rijalitiju “Put oko sveta”, Radojka i Dule Bogdanović.

POVEZANE VESTI

Sreda 06.03.2013. 12:19
ma za....le me i za ekrema i za igbalu i za kuce, bracu i ostale njihove srodnike... Malo problema i ovako imamo. UKINUTI SVE GORE NABROJANE PA I SIRE!!!
Sreda 06.03.2013. 15:47
O ljudi ne dajte da vas ovi "mutanti" kako rece jedan komentator totalno ubedace i zaglupe...ovo dvoje nesretnika i ne znaju i nisu svesni svog primitivizma...a onaj ko odobrava tu glupost je djavo u ljudskom obliku...sta mu je cilj?...da unisti ovaj narod potpuno...
Četvrtak 07.03.2013. 13:47
Još im dižu cenu, išli specijalno im na noge u Ameriku, i dodelili honorar od 35 hiljada evra. Na njima je da se potrude da to zarade, ai ne moraju. Biće "šuo" i kada se prirodno ponašaju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online