Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 02.04.2013.
00:44
Kurir A

Veliki brat: 10 najjačih izjava bivših ukućana

Podstaknuti novom sezonom rijalitija i već dovoljnim brojem bisernih rečenica, odlučili smo se da se prisetimo nekih legendarnih izjava u prethodnoj sezoni "Velikog brata".

Ava Karabatić je poznata po svojim biserima
 

"Zla je i ne volim je, ali je cenim"

Tako je 2011. godine u regionalom "Velikom bratu" pobednica Marijana Čvrljak komentarisala sustanarku Soraju. Ova je kontradikcija verovatno izrečena kako je ipak ne bi previše kritikovala, već u trenutku nakon što joj je Soraja stresla u facu sve što misli o njoj, a uglavnom nije bilo lepo. Očigledno nije bilo puno vremena za razmišljanje.

"Srećan sam, ali ne mogu se setiti zašto"

Verovatno jedan od najpozitivnijih likova poslednjeg VB-a, Duško Bogdanović, istovremeno je imao i najbizarnije izjave. Ovaj 57-godišnji veseljak najviše je nasmejavao i ukućane i gledaoce svojim nepromišljenim izjavama. Rečenicu koju smo spomenuli izgovorio je, doduše, pod uticajem alkohola, ali i dalje je jedna od onih koja se ne zaboravljaju.


"Sad znam kako je Madoni!"

Branislav Radonić, poznatiji kao Brendon, od trenutka ulaska u VB kuću želeo je da postane zvezda, i u tome se jako trudio - pevanjem, plesanjem, skidanjem... Ništa mu nije bilo strano. Kao što je i sam rekao pre ulaska, odgovara mu medijska pažnja i želi da postane Brendon. Zato ni ne čudi što je u jednom trenutku izvalio da sad razume kako se oseća Madona, ali čini nam se da je to poređenje bilo ipak malo preterano.

Evo kako je tekao razgovor između Nikole i Soraje o svingerima:

Nikola: "Jesi bila kad u svinger hotelu?"
Soraja: "Nikola, ne smemo spominjati imena!"
Nikola: "Pa jesi bila kad u svinger hotelu?"
Soraja: "Pogledaj ga, nemoj se čuditi kad te bude zvao, sad si pet puta spomenuo ime hotela!"

Mada ni Nikola nije bio savršeno precizan pričajući o svingerskim klubovima, Soraji je zaista dugo trebalo da shvati o čemu priča...

"Ono skijaško tračanje... Kako se zove... A, da, triatlon!"

Nirmal Kukić iz Tuzle nije uspeo da stekne previše prijatelja niti neku posebnu popularnost u VB kući, ali ipak ćemo ga zapamtiti po nekim biserima koji mu nisu nedostajali, kao ni drugima. Čini se sasvim suvišno komentarisati njegov trenutak prosvetljenja, i šta god napišemo, neće biti ni blizu toliko zabavno kao njegova rečenica.

"Ja uvek razmišljam kad stanem u glavi."

Ema Šuker iz Zagreba dosta se dugo zadržala u kući u sezoni 2011. godine, iako su retki ukućani sa njom ostvarili bliži kontakt. Nas je oduševila rečenicom "Ja uvek razmišljam kad stanem u glavi", jer pomalo deluje kao nešto što bi izgovorila proročica Pitija. Samo da nam je da razjasnimo gde ide zarez, onda bi nam i misao verovatno bila jasnija.

"Volim da je cura zgodna, da nije u telu avion, a u glavi konj"

Tako je govorio Nikola Nasteski poznat u kući pod nadimkom Lester. Danas 23-godišnji Makedonac lepuškastog lica, kad se ne prijavljuje na rijalitije, radi kao maneken i menadžer klubova, a neko vreme bavio se i striptizom. Svoje stavove o ženama iznosio je više puta, a kako mu je išlo s njima nakon izlaska iz kuće, nije poznato.

"Kurtoazija je nepristojno pitanje"

Nirmal i Soraja vodili su jedan od mnogih dubokoumnih razgovora, kako su to stanari radili u slobodno vreme, kad je Tuzlanin upotrebio izraz "kurtoazija". Nesiguran u to da li njegova sagovornica shvatila o čemu priča, upitao je seksi Soraju da li zna šta je kurtoazija. Na to se u razgovor uključila Ema objasnivši da je to "nepristojno pitanje". Iz čiste kurtoazije nećemo dalje komentarisati.

"Možda jesam i glupa i naivna, ali ne stidim se"

Iskrenost je ponekad najbolje oružje, pokazala je to Marijana Čvrljak, pobednica "Velikog barata" 2011. Ne samo da je nesputano pokazivala osećanja i strasti, već je i bila dovoljno samokritična da stekne simpatije. Iako je možda ponekad glupa i naivna. Ali ko nije?

Iako smo naumili da se koncentrišemo na bisere iz 2011. godine, moraćemo da pomenemo i ovogodišnju učesnicu "Velikog brata" Avu Karabatić.

Iako su stanari tek nekoliko dana u kući, već smo imali prilike od Ave da čujemo rečenice poput "Ja sam inače osoba koja je dosta tradicionalna", "Ne treba muškarce ipak puno hvaliti", "Mogu bez seksa, ja sam u biti jedna od normalnijih" i "Dugo sam bila u celibatu, možda je vreme da iz njega izađem".

POVEZANE VESTI

Utorak 02.04.2013. 08:02
To što je rekao Dule je savim u redu, mnogi bi voleli tako, samo bez rakije naravno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online