Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.04.2013.
11:27
Pulsonline A

VB: Željko zamalo udario Avu, Vendi psovala Maju Nikolić

Situacija, između sada već bivšeg ljubavnog para, Ave Karabatić i Željka Stojanovića iz dana u dan sve je gora. U žučnoj raspravi koju su vodili, Željko je poručio Avi, da zna kakve namere je imala sa Urošem, te da je kaskaderu rekla kako će dogurati daleko ako je bude pratio. Zamerio joj je i to što je drmala ćebe, kada bi ih kamere snimale.

Od ljubavi do mržnje: Željko Stojanović umalo udario Avu Karabatić
 

Karabatićeva se nije složila sa Stojanovićem, ona smatra da su mu napunili uši, da se jadno ponaša i zamolila ga da joj se više ne obraća.

Sve vreme, ton kojim su razgovarali bio je povišen, Ava mu je čak u jednom trenutku rekla da je udari na šta Stojanović nije naseo, rekavši da nije glup i da neće nasesti na tako nešto.

Maja Nikolić nastavlja da sabotira Milića, provocira ga i dobacuje.

"Slušaj ti nedonošče, škartu ne uzimaj me u usta, septička jama", na šta se Maja nadovezuje, "Ne truj moju okolinu".

Opšta svađa je nastala dok su ukućani gledali seriju kako bi se što bolje uputili u svoje likove. Nikolićeva je prokomentarisala kako je Ajša u seriji mnogo mlađa nego njihova Ajša, na šta je Vendi krenula da se dere na nju da začepi usta, da je majmun i da treba da ide kod Vuka Bojovića u zoološki vrt.

Vendi je dodala i da je Maja Volk za nju doktor nauka čak je u jednom trenutku pljunula ispred Maje Nikolić, na šta je Aneta rekla kako joj to ništa ne vredi jer je ona navikla da je pljuju.

"Ne kenjaj više, ne jedi go*na i ne se*i, majmune jedan blesavi, idi u zološki vrt kod Vuka Bojovica, majmune jedan", rekla je Vendi Maji na šta joj je ona uzvratila: "E bas neću da prekinem".

Vukelićeva se tu nije zaustavila, stala je ispred pevačice kako nebi mogla da gleda seriju.

E, tu je nastao pravi problem! Vendi počinje da prebacuje Dragutinu i Slavku što nisu branili Maju Volk, Slavko napada blizance jer je Željko uzeo Sultanovu kapu i počeo da udara u bubanj i da viče pala vlast, Aneta takođe tvrdi da je Dragutin trebao da odbrani Maju Volk, Dragutin kaže da jeste samo je to uradio tiho.

Labovića je strašno razbesnelo to što je Željko uradio pa je krenuo da vređa blizance da su pičk*ce i miševi, čak je u jednom trenutku izbio iz ruke bubanj Željku, na šta ga je Veliki brat odmah pozvao u ispovedaonicu i upozorio!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online