Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 06.05.2013.
21:26 >> 23:58h
Vestionline, Mondo A

Finale: Žarko pobedio u Velikom Bratu

Završeno je finale rijalitija VIP Veliki brat, do kojeg je doguralo šest učesnka. Publika je izabrala žarka Stojanovića za pobednika. Ona je sistemom eliminacije izbacivala jednog po jednog finalistu. Prva izbačena Soraja, druga Aneta, treći Željko, pa Ava i onda Top.

Žarko Stojanović pobednik VIP velikog brata

Žarko Stojanović, diplomirani biolog koji bi sve dao za svog brata Željka, zbog nejga se sa porodicom i odeslio u Francusku kada su bili još deca, zbog bratove povrede oka.

Pored završenog Fakulteta za biologiju, smer genetika, Žarko je jedno vreme držao i frizerski salon i radio kao frizer ali je brzo prestao, jer ga to nije ispunjavalo. Trenutno mu je rijaliti glavna preokupacija ali, za razliku od brata, ne planira da ostane u Srbiji, a nagradu će da podeli sa bratom i roditeljima.

Žarko, Željkova senka i neko ko o bratu konstantno brine, kaže da je u rijalitiju ulazio u sukobe uvek zbog drugih jer ne može da podnese nepravdu, pa je često bio i inicijator nekih svađa i rasprava, ali u "preobražaj" Maje Nikolić ne veruje.

Za razliku od njegovog brata, Žarko kaže da ne bi podneo ispadanje Željka i da bi istog trenutka i on napustio šou. Ipak, publici je očigledno bio veoma zanimljiv, posebno kada priča viceve na skoro pa izmišljenom srpskom.

"Voleo bih da smo nas dvojica ostali zajedno jer bi imali više glasova, ali dobro šta je tu je."

Iako Top nije očekivao ni finale, na kraju je završio kao drugoplasirani, što smatra velikim uspehom.

Top, iako je pre ulaska rekao da se nada da će izdržati bar nedelju dana, na početku je bio skoro pa neprimetan, sve do izvođenja pesme "Daleko si" sa Majom Vcolk od koje se nije odvajao do njenog ispadanja.

Kaže, jedino sa njom je mogao da normalno razgovara, pa su to neki i zloupotrebili i rekli da između njih ima nešto više. Topu ova šala baš i nije prijala, ali nije želeo da se svađa. Tek pred sam kraj kaže da se opustio i počeo da druguje i sa Željkom.

"Jedva čekam zagrljaj žene i dece. Opet sam na pobedničkom postolju i bio bih zadovoljan i bronzom."

Ava osvojila bronzu

Publika je bronzu dodelila Ava, koja se od nervoze i neizvesnoti tresla dok je čekala da Marijana saopšti presudu publike. Boravak Ave Karabatić u Velikom Bratu ostaće upamćen po neuzvraćenim ljubavima i naravno golotinji sa kojom starleta nema problem, a gledaoci još manje.

 

Iako većina učesnika smatra da je Ava imala taktiku i čak i seks simulirala, ona tvrdi da ništa od toga nije tačno jer je ona veliki emotivac i voli da se mazi. U Uroša, kao i Željka tvrdi da se zaljubila, ali ni jedna ljubav nije potrajala...

 

"Moji odnos sa Urošem se ne može uporediti sa onim sa Željkom i mislim da to nije razlog zašto sam u finalu. Po prirodi sam nerv, što bi rekao Milić. Ali da budem fer, rećiću i da i ne."

Željko ostavio brata u kući

Treći finalista sa najmanje glasova je Željko, koji je nešto posle 22 časa šokiran napustio Kuću.

Željko, koji tvrdi da mu je pobeda u francuskoj verziji popularnog rijalitija "izmakla za dlaku" u srpski je ušao sa ciljem da ga naša javnost upozna jer želi da se u Srbiji ostane da živi. Pored konstantnog isterivanja pravde, polivanja vodom Maje Nikolić i ljubakanja sa Avom, zbog Soraje se posvađao sa bratom.

Ulazak u finale je očekivao jer kaže da je ako ne najveći, onda sigurno jedan od najboljih igrača u rijalitiju, a svoje plesačko umeče je pokazao i u zadatku "Briljantin", a dobro se snalazi i u striptizu kada je Vendi pokazao svoje golo dupe, a upamćen će ostati i "seks veverice i vanzemaljca".

"Nemam konkurencije, briga me ko će da pobedi, meni je ovde u Srbiji do j** i definitivno se ne vraćam u Francusku, a sada čekam Žarka da izađe."

 

Drugi presek i izbacivanje Anete

Nešto pre 22 časa je napravljen drugi presek glasova i bez nagrade i sna o tituli pobednika ostala je Aneta, koja je drugi izbačeni finalista. Aneta je uspela da se skoro sa svakim od ukućana posvađa, sa nekima je htela i da se bije, ali kada ju je Vendi uzela pod svoje Makedonka je samo poslušno klimala glavom, ali je zato o niminacijala pričala i zbog toga zamalo ispala.

 

Ipak, od samog ulaska u kuću Sindi joj je bila najveći "trn u oku", a nije ništa lepše mišljenje imala ni o Maji Nikolić, koju je na kraju ipak zavolela "jer ima dobro srce", koje je i nju opustilo pa je pod tušem pokazala svu raskoš svog dekoltea.

"Kada čovek dovde dogura onda dobije još malo samopouzdanja i meni je ovo prijalo."

 

Soraja izbačena od strane malog "Velikog brata"

Prvi presek napravljen je u tačno 21. čas, a zaduženje da saopšti i ne tako lepu vest o izbacivanju prvog finaliste dobio je Žarko.

"Svi ste dobili veliku podršku, ali prvi koji izlazi napolje je Soraja", jedva je pročitao Žarko, a Ava mu nije verovala.

Soraja, koja je u rijaliti ušla kao tajni agent Velikog Brata skoro da samog kraja se držala po strani, ali je onda "pukla" i tokom javnih nominacija Maju Nikolić zviznula tortom da ova od šoka ostala nema. Pored torte, Sara, odnosno njena guza je briljirala i tokom zadatka Bakan Song Contest.

U kući je bila jedna od retkih koja je redovno vodila računa o svom izgledu, zbog čega su je mnogi i osuđivali, ali starleta je već jednom bila u ovom rijalitiju i "sve fore već zna".

"Da Maja nije mene onako udarila ne bih ni ja nju. Samo sam joj vratila istom merom. Nikoga ne diram prva, ali ne ostajem dužna. Neke svađe su mi bile zaista duhovite."

Na svakih pola sata praviće se preseci glasova i ko bude imao najmanje leti napolje, a u našoj anketi vi ste rekli da pobedu zaslužuje Žarko. Da li ste bili u pravu saznaćemo oko ponoći kada će biti proglašen pobednik petog VIP serijala Veliki Brat

POVEZANE VESTI

Utorak 07.05.2013. 07:19
Svakako je nagrada otišla u ruke boljeg čoveka od Topića, većito namrgođenog nadžak babe. koji zavidi svakome na svemu, iako je on izvukao premiju od života u Srbiji, imao mogućnosti da putuje , bavi se sportom, sa slabim uspehom, i za to dobio stan i nacionalnu penziju.
Utorak 07.05.2013. 07:59
Umesto Topića izabrali Francuskog "pedercica" SRBI NISTE NORMALNI!
Utorak 07.05.2013. 18:33
Hahaha! Ova Franceska je Zarko.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online