Subota 8. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.04.2010.
23:32
Mondo A

Farma: Firčijeva osveta

Nedelje netrpeljivosti konačno su dobile epilog...tačnije, dobiće da krajem nedelje kada se budu birali duelisti, ali je klupko svađa na Farmi barem počelo da se odmotava...


Ko je izneo bure iz kupatila, odnosno ko je napravio daire dok ostali rmbače, odgovoriće glavni glumci u nedelji pred nama - gazda Firči i njegov „podanik“ Miloš Bojanić.

Miloš Bojanić je svoje „postavljenje“ na nezgodnu funkciju dočekao pomirljivim tonom...“Ja bih samo da se izvinim Marini Perazić što sam je spominjao i obećavam da ću joj dati deo honorara", rekao je sluga objašnjavajući svoju raniju izjavu da je „taj Firči kojeg znaju samo komšije“, zapravo samo bivši muž Marine Perazić.

Bitka za ovonedeljnog muškog slugu bila je „tesna“ – poznato je da od početka rijalitija Firči oseća „neizreciv bol u polnom organu“ svaki put kada kralj Dejan „otvori usta“, ali je ipak za svađu više, titulu odneo Miloš.

Drugi sluga, odnosno služavka ove nedelje je Mina.

"Nemam ništa protiv, a i očekivala sam", rekla je Mina i obratila se Firčiju. "Neprijatno si nas dočekao".


Kako se preziva balerina Granda?

Da li je Nemanjina bivša devojka Dragana koja se nedavno uselila na imanje u Lisovićima VIP ili ne, pokušale su da odgovore, tačnije izogovaraju, sadašnje Zvezde Granda.

Mladoj studentkinji i igračici u emisiji na Pink televiziji Dragani, po ulasku na Farmu obradovao se samo Dejan. „Došla je zbog mene“, bio je njegov komentar, a zagrljaj u koji joj je „utrčao“ nakon ulaska sa Minom i Đusom, jedina iskrena dobrodošlica i prećutna podrška od kako je došla.

Upravo je kralj pričao sa Milenom Ćeranić i Nemanjom Stevanovićem o tome...

„Dobra je Dragana, fina je...“, pričao je Dejan sa Nemanjom i Milenom.

„A, kakav je ona VIP, majke ti?“, prvo je upitala Milena.

„Pa, ona je Grand balerina“, odgovorio je Dejan.

„Grand balerina...a kako se preziva? Daj, molim te, VIP...ona je poznata samo kao Nemanjina bivša“, rekla je „sadašnja“.

„Ja sam samo rekao da je ona dobra devojka“, prekinuo ju je Deki. „Pa jeste, ja nikada nisam ružnu reč o njoj rekla...“, završila je Milena.

Da li je Dragana VIP ili ne, zasenila je Milenina teorija da ona i dalje gaji osećanja prema Nemanji. Dok Dragana otvoreno priznaje da ima dečka već tri meseca, kao i da nema problem sa Milenom jer "nisam ja njoj ukrala dečka već ona meni", Maca se bavi pametnijim stvarima.

Otkrio je da su Vlada i Milena nekada bili par, i počeo da kuje plan sa ostalima kako da isprovocira Milenu, i, pogotovo, Nemanju.

"Reci Đusu da pita Vladu da li je bio sa nekom od riba sa Farme", savetovala ga je Mina. Epilog sledi...

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online