Sreda 12. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.04.2010.
15:09
Vestionline A

Farma: Svi besni na Macu

Pod uticajem Milene i Nemanje, skoro svi farmeri su protiv Mace. Ovaj par je preneo farmerima da ih je Maca tokom razgovora sa Draganom i Firčijem u štali ogovarao (što su oni prisluškivali), pa su se mnogi uvredili.

Niko nikoga ne razume: farmeri u raspravi

- Maca jedino nije spominjao Zoricu i Maju, a o svima ostalima je naročito ružno govorio - prepričavala je Milena svakome ko bi hteo da je sluša.


- Raki su se smejali zbog plastenika, za Mirjanu je rekao da je glupa i kornjača, za Vladu da je dosadan, a za Gagija da je retardiran - pomenula je Milena, dok su ukućani slušali sa velikim zaprepašćenjem.
 

Svađa Đusa i Dragane


Đus i Dragana su se posvađali.
- Ne umeš da kuvaš i sva se praviš fina - zezao ju je Đus, a Dragana se pitala zbog čega je on toliko proziva. - Mislim da sve to radiš zato što ti se sviđam! - rekla je vragolasto balerina, ali je Đus odbrusio:
- Ti si mnogo dosadna, i ne razumeš moj humor!

-To mi uopšte ne liči na Macu - sa nevericom je pričala Zorica, a Raka je dodao: - To je igra i sve su metode dozvoljene!


Milena je pokušala da ih uveri da je Maci dosadno i da je zbog toga zloban.
 

Inače je Firči, koji je prisustvovao Macinom i Draganinom razgovoru, pokušao pojedinima da objasni da Maca nije mislio toliko loše, već je iznosio svoje stavove i da su Nemanja i Milena nešto možda malo ozbiljnije shvatili, ali su mnogi ukućani bili i te kako povređeni, a posebno Gagi koji je postao opsednut Macom.


Nemanja, Milena, Mirjana i Gagi, Macu od utorka uveče „ne vade iz usta“, i svima neprekidno pričaju kako je loš čovek, spletkaroš i manipulator. Povučeni ovim pričama, ukućani većinom ignorišu Macu.


- Maca je kao Brus Li. Sam protiv svih. Svi ga izbegavaju! - komentarisao je Gagi, a Macu je jedino branila Maja koja je rekla da je on veoma duhovit i da oni uopšte ne shvataju njegovu igru.


Maca koga Milena i Nemanja očigledno krive za svađe i rastanak, priznao je da je inicijator mnogih smicalica, ali je naglasio da je u pitanju igra i da on voli da se igra, te da su Milena i Nemanja morali da reše svoje probleme van kamera, a ne pred svima. I Firči tvrdi da su njih dvoje sami krivi za situaciju u kojoj su se našli, te da ne bi trebalo nikoga da krive.


Uprkos tome, njih dvoje, sa pojačanjem u vidu Gagija i Mirjane, sve ukućane pokušavaju da okrenu protiv Mace, ali i protiv Dragane sa kojom se takođe svađaju već nekoliko dana.

Druženje Dragane i Vlade


Maca već dva dana pokušava da nagovori Draganu da zavede Vladu. - Primetio sam da te gleda. Daću ja tebi instrukcije, sutra ćemo da izaberemo garderobu kojom ćeš da ga zavedeš - smejao se Maca, dok je Dragana tvrdila da se Vladi sviđa Mirjana, a ne ona. Za to vreme, u kuhinji je Gagi ispitivao Vladu da li mu se sviđa Dragana pošto mu se čini da je sve vreme gleda.

Njih četvoro su se čak dogovorili da štapić daju Dragani i da pokušaju da druge nagovore da to isto urade. Nemanja i na druge načine pokušava da kinji Draganu, pa joj je naredio da opere kupatilo iz koga se već danima širi neprijatan miris.

Dragana se pobunila i rekla je Nemanji da joj se on i Milena „skinu sa kičme“.
- Seli ste mi na glavu, ostavite me na miru! - zavapila je balerina. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online