Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 06.07.2015.
18:59
alo.rs A

Ružica Veljković: Vučiću, primi me u Vladu!

Ružica Veljković našla se u žiži javnosti zbog seksa koji je imala sa Filipom Đukićem u rijalitiju "Parovi“.

Facebook/Ruzica Veljković
Skidala frajere Nataši Šaviji

Nakon što je napustila prvi šou, odmah je spakovala kofere za rijaliti „Hotel Maldivi“, a sada, kada je konačno slobodna, otvoreno priča o svemu. Veljkovićeva je, između ostalog, apelovala na predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića da je primi u njegovu stranku SNS.

- Imam druga koji se druži sa političarima, uvek me zove da posedim s njima i to je to. Ali mnogo su dosadni jer mi stalno pričaju o politici, neverovatno koliko smaraju. Kada treba da sedim sa nekim ljudima koji su malo pametniji i normalniji, postavilm se tako da pričam onako kako oni pričaju i nekako pokušavam da i ja pričam o politici, koliko god da me ne zanima. Nemam šta da pričam o tome. Volela bih da budem član Vučićeve stranke. Podržavam njegovu stranku i volela bih da se nađem u njoj. On je dosta toga uradio za našu zemlju i podržavam ga stvarno. Bilo bi lepo da radim u Vladi, kada mogu drugi, što ne bi i ja - iskrena je Ružica, koja se zaljubila u cimera iz rijalitija Filipa Đukića.


- Ne tražim muškarca u vezi koji će da mi ispunjava hirove, sama treba da zaradim za sebe. Meni nije problem što Filip radi u menjačnici, gledam uvek ljude kakvi su, a ne čime se bave. Ako je njemu lepo da radi tamo, neka radi, mislim da je zaslužio neki bolji posao i u skorije vreme ću mu pomoći da radi nešto bolje. Ja bih više volela da budem sa nekim umetnikom, na primer slikarom ili piscem. Volim tako malo uvrnute ljude, s obzirom na to da sam stvarno videla da Filip ume da piše i da crta, mislim da mi se zato i dopao. Smatram da će uspeti i taj talenat da iskoristi. Umetnici su mnogo dobri ljudi - kaže učesnica rijalitija i otkriva da je po izlasku iz šoua imala seks sa Filipom.

- Bilo je odlično, razvalio me je, baš je bilo jezivo. Nismo mogli da se strpimo, pa smo u automobilu odmah imali seks. To je bilo oko dva ujutru. Zaustavili smo se u jednoj prometnoj ulici i odradili to. Nismo obraćali pažnju na okolinu - objašnjava Veljkovićeva. Ružičina sestra Tamara trenutno je u rijalitiju sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, koji je obećao da će je smuvati, ali pevačica time nije oduševljena.

- Užas, preskočila bih onaj zid tamo kada bi se to desilo. Ona je fina i dobra, rekla sam joj da ne naseda na njegove fore, ali bih svakako ubila njega i nju zajedno - kaže mlada pevačica, koja priznaje da je Nataša Šavija ne voli jer joj je skinula svakog frajera.

Ne želi da joj se sestra smuva sa Gastosom
- Nas dve imamo slično društvo, ja dođem, upoznamo se, dopadne mi se muškarac i mi se smuvamo i posle se ispostavi da je to njen frajer. Šta sam ja kriva što mi se sviđaju svi koji su sa njom. I zato me nije gotivila. Ali svakog sam joj momka skinula, to je čak priznala jednom dečku: "Šta je zovete svaki put sa nama, uvek kada dođe, napravi mi neko s*anje“. Nisam još čula kolika je njena tarifa, ali znam da je mnogo mlitava u krevetu i, iskreno, ne bih joj dala više od 200 evra - otvoreno priča Ružica.

Kada je ušla u rijaliti "Parovi“, Ružica je otkrila da ju je bivši dečko Andrija Aki Marković fizički maltretirao i da je on kriv što je izgubila dete. I posle svega, ona je odustala da sudski goni pevača.

- Sedeli smo u sudnici i sudija me je pitao hoću li da nastavim da ga sudski gonim. Onda sam rekla da hoću da se posavetujem sa mamom. Tada sam videla njegovog oca kako tužno sedi i gleda u mene, tada sam se setila šta mi je Andrija rekao i da me je molio da povučem tužbu zbog njegovog oca. Sažalila sam se i rekla da povlačim tužbu. Posle mi je prišao njegov tata, pružio mi je ruku i rekao:

- Hvala ti što nisi krenula sudski da ga goniš, znam kako bi prošao - objašnjava Veljkovićeva.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online