Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 07.08.2015.
21:43
informer.rs A

Crnogorski krimos u Maldivima: Kad sam ja harao, Milo je bio "mala beba"!

U rijalitije mnogi uglavnom ulaze zbog sticanja popularnosti, zarade, promovisanja svojih dostignuća, ali Rajko Caušević iz Podgorice koji uskoro ulazi u rijaliti Hotel Maldivi ima sasvim druge motive

youtube.com/Goli Zivot TV HAPPY
Novi učensik rijalitija Hotel Maldivi: Rajko Caušević

- Rešio sam da stanem ispred kamera i uđem u serijal Hotel Maldivi kako bih se potpuno ogolio pred svojom decom, koja nisu uspela da me upoznaju. Mnogo sam putovao po svetu, malo je vremena bilo za kuću i porodicu i eto, ovde sam sada.

Caušević se, da podsetimo, pominje u javnosti kao osnivač najveće kriminalne grupe Pink Panter, a u emisiji Goli život, Milomiru Mariću je priznao neke tajne svog zanata i načine kako doći do bogatstva.

Govoreći o osnivanju ozloglašene grupe Pink Panteri, Caušević, kao njihov idejni tvorac, naveo je da su se oformili posle bombardovanja Srbije i Crne Gore. 

- To smo napravili kao protest onima koji su nam srušili Jugoslaviju. Mi smo bili Jugovići, živeli smo kao gospoda, paše. To je bunt protiv Nemačke, Francuske. To nije organizacija, već uzak krug ljudi. Ova grupa je izmislila hiljade načina kako doći do novca. Sada nas je veliki broj. Mi pripadamo pravoj mafiji.Tu su, pre svega, bili veliki patrioti i rodoljubi iz Crne Gore, Srbije, Bosne... 

Cetinjanin Rajko Caušević javno se deklarisao kao prvi crnogorski "lopov-džentlmen", priznajući da je decenijama pljačkao po Evropi i time obezbedio luksuzan život.  Nekada aktivista Demokratske partije socijalista (DPS) i osoba kojoj je aktuelni premijer Milo Đukanović uručio zahvalnicu za učešće u demokratskom referendumskom procesu i doprinos obnovi državnosti 21. maja 2006. godine, sada je samohrani roditelj, koji živi u kući bez vode i struje.

Govorio je da nikada nije bio politički angažovan, te da ga državne funkcije nikada nisu interesovale, jer je, kako kaže, znao da je lopov. Iako živi u nehumanim uslovima, Caušević se, kako kaže, nije obraćao za pomoć svom poznaniku iz prošlosti, Milu Đukanoviću. Njegovo vreme je, kako navodi, počelo mnogo pre Mila Đukanovića. 

- Dok je Milo bio student i igrao košarku, ja sam bio mangup po Evropi. Govorio sam tri-četiri jezika, imao 150 žena, pet - šest miliona u džepu. Pripadao sam ljudima koji su uvek puni para. Obišao sam Evropu, pola sveta - kaže novi učesnik Maldiva.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online