Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 29.11.2015.
10:37
alo.rs A

Letelo perje: Bebi Dol dohvatila Maju!

Razmirice između pevačica Bebi Dol i Maje Nikolić počele su još u prvom serijalu rijalitija "Farma" pre šest godina, a kulminirale vređanjem i čupanjem na ovoj farmi.

printscreen
Sledi uskoro i valjanje u blatu

Nakon što su salvom uvreda častile jedna drugu, iziritirana Bebi je skočila na koleginicu otpozadi i počupala je za kike iz sve snage.

Sve je počelo sa izlaganjem Dragane Šarić u kojem je rekla da su svi učesnici rijalitija ličnosti za sebe, te da kao svaki normalan čovek i oni imaju po dve glave, ruke i nogu. Taj lapsus je jedva dočekala Nikolićeva.

- Tebi se priviđaju dve glave kod ljudi, laješ na mesec i pričaš sa životinjama. To je posledica alkohola i droge koje godinama konzumiraš.

U žestokoj svađi Bebi Dol i Maje, ni jedna ni druga nisu birale reči, pa je Dragana rekla da je jadna majka koja je rodila ćerku poput Nikolićeve.

- Tebe tvoja majka nije ni upoznala, a moja je pevačica. Ona drži koncerte na onom svetu i peva sa Ejmi Vajnhaus, Tomom Zdravkovićem i Silvanom Armenulić, dok sa Titom i Jovankom Broz svakodnevno pije kafu. Ona se u raju druži i sa Čerčilom i Lenjinom, ali to sada nije bitno - potpuno hladnokrvno izgovorila je Maja i objasnila kako njena pokojna majka provodi vreme u zagrobnom životu.

Maja je nastavila: - Pošto ti je od svega toga mozak oštećen, udala si se u 60. godini života jer ti se očigledno učinilo da i tvoj muž ima dve glave. Preozbiljno si shvatila ulogu sluge, svi ti se smeju kako Lepog Miću pitaš čak i kada treba da ideš u WC. Zato predlažem gazdi da ti naredi da klečiš na kukuruzu, i ti ćeš to uraditi - ironično i uz osmeh je poručila Nikolićeva.

- Najbolje bi bilo ti da klečiš, pošto si to usavršila zbog pušenja znaš ti već čega, i to najbolje radiš u životu, zato se mani pevanja. I vodi računa šta pričaš, jer je radoznalost ubila mačku - revoltirano je skočila Šarićeva, što je podgrejalo strasti i kod Maje.

- Tražim da budeš izbačena jer mi pretiš da ćeš me ubiti što sam radoznala, a bolje bi ti bilo da ćutiš jer ja nisam kao ti bila 30. mesto na Evroviziji. Raspadaš se tu i najveća ti je briga da li je magarcu dosadno - u svom maniru je siktala Nikolićeva nakon čega je Bebi došla do nje i počupala je za pletenice.

Iznenađena reakcijom koleginice, Maja je krenula da se obračuna sa Bebi, ali je Tamara uspela da ih razdvoji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online