Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 03.12.2015.
09:15
Vestionline, Alo rs A

Prekinuto emitovanje: Policija upala na Farmu!

U rijalitiju "Farma" u sredu je nastalo opsadno stanje kada je patrola policije uletela na imanje kako bi ispitala učesnike zbog tuče i vređanja na nacionalnoj osnovi.

printscreen
Ovako je sve počelo: Semir udario Tamaru

Osim organa reda, farmerima su predavanje o ponašanju održali i čelni ljudi Televizije "Pink" koji zbog njihovog ponašanja mogu snositi posledice, a u jednom trenutku se na imanju pojavio i tužilac.

Sve je počelo kada je Tamara u sredu ujutru saslušana u policiji zbog udarca koji je prethodno veče dobila od Semira Džankovića kada ga je napala da je opsovao "srpsku decu".

- Neću da vam kažem šta sam rekla, tražite snimke, pa vidite - navodno je Đurićeva rekla inspektoru kod kojeg je saslušana, piše "Alo", nakon čega se vratila na Farmu kako bi spakovala stvari i napustila rijaliti.

- U sredu ujutru sam poslao zahtev policiji za prikupljanje obaveštenja o incidentu koji se dogodio u rijalitiju Farma. Dao sam nalog da se saslušaju svi učesnici incidenta, da se pregleda snimak zbog osnovane sumnje  da su izvršena tri krivična dela: širenje rasne, verske i nacionalne mržnje, pokušaj ubistva i ugrožavanje opšte sigurnosti - rekao je osnovni javni tužilac iz Mladenovca Dragan Jovanović "Informeru".

Dok se širenje rasne, verske i nacionalne mržnje odnosi na Tamaru koja je psovala muslimane, pokušaj ubistva se odnosi na Semira, koji je udario Tamaru, a potom bacio čašu na Maju.

Pojedini mediji su pisali da je "vitlao nožem", što se kasnije ispostavilo kao netačno.

- Od pet do 15 godina je kazna za pokušaj ubistva, dok je za izazivanje rasne, verske i nacionalne mržnje zaprećena kazna do pet godina zatvora - rekao je advokat Nebojša Petrović istom listu.

Ovo nije prvi put da tokom trajanja ove sezone policija dolazi na imanje - prvo je patrola "izvela" Kristijana, a potom su učesnici saslušavani u stanici u Barajevu zbog pretnji koje je izrekao Kristijan Golubović.

Tokom boravka policije na Farmi, prekinut je "live" prenos na kanalu Pink Reality.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 03.12.2015. 09:34
Da je pameti ove gluposti nebi bile ni emitovane. Zar nije bilo objavljeno da su "neki" ucesnici izjavili kako je izvodjenje Srbske himne poziv na kl//anje . Ako policija i tuzilastvo treba da reaguju onda treba da reaguju na ove fa//sisticke izjave.
Četvrtak 03.12.2015. 10:02
A zasto je maja nikolic postedjena (jos uvek) kada je psovala Gabrijeli majku bugarsku??
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online