Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 22.02.2016.
19:29
Vestionline A

VIDEO: Miljana udarila Brendona!

Miljana Kulić ponovo se posvađala sa Brendonom oko mesta za sedenje, a rasprava se završila fizičkim obračunom.

printscreen
Kad te munem

Nišlijka je prvo odbila da sedne pored Jelene Petković, kako ju je voditeljka i zamolila, te se premestila pored Brendona.

Međutim, on se pobunio jer je želeo da Ava tu sedne. Krenulo je gurkanje, da bi Kulićeva na kraju udarila Brendona, a voditeljka ju je za kaznu poslala da "prošeta do ostave".

Miljana manipuliše produkcijku da je pusti na spavanje i udara...

BEZ CENZURE- MILJANA KULIĆ BESOMUČNO UDARA BRENDONA KAKO BI JE PRODUKCIJA POSLALA U IZOLACIJU NA SPAVANJE! 22-02-2016. SKANDALBRENDON DEŽURNA VREĆA ZA UDARANJE!MILJANA KULIĆ,Vara, laže i manipuliše produkciju svim sredstvima pa i fizičkim napadima na druge ukućane!Produkcija Happy televizije je po ko zna koji put ispala naivna i namagrčena od strane ukućanke Miljane Kulić! Naime, ona je početkom popodnevnog programa sa parovima u vili, pokušala da omete Gastoza sedeći mu na mestu gde je on sedeo od samog početka. Na insistiranje voditeljke Jelena Petković, ona se pomerila nakon nekog vremena i sela pored Brendona s ciljem da ga isprovocira, a kasnije i udara besomučno kako je i uradila, a što smo mi zabeležili na ovom snimku! Tako je Miljana otišla da spava u izolaciju i za razliku od ostalih ukućana NIJE kažnjena sa 300€ radi spavanja!PITAMO SE DA LI JE OVO BIO SCENARIO JOŠ BOLESNIJE PRODUKCIJE HAPPY TELEVIZIJE KAKO BI MILJANA OTIŠLA NA SPAVANJE BEZ KAZNE OD 300€ ILI SU SAMO NASELI NA MANIPULACIJE OVE BOLESNE OSOBE? AKO SU SAMO NASELI NA NJENE PROVOKACIJE, MOŽEMO SAMO REĆI "BRAVO BUDALETINE GLUPE KADA DOZVOLITE DA VAS OVO DERIŠTE MANIPULIŠE" A, AKO JE REŽIJA PRODUKCIJE KAKO BOLESNICA NE BI DOBILA KAZNU, A IŠLA NA SPAVANJE, MOŽEMO VAM SAMO REĆI DA BOLESNIJE LJUDE U ŽIVOTU OD VAS NISMO VIDELI, DA BI VAM ČAK TRBOSEK I FREDI KRUGER POZAVIDELI NA VAŠIM SCENARIJIMA!Zahvaljujemo se dragoj Maci što je jednog momenta na 0:42 vremena snimka, rekla Miljani da se smiri!PINGVINI,PONOVO ĆEMO SE UKLJUČITI U NOMINACIJE POJEDINIH GADOVA IZ VILE!SVAKI PETAK ćemo nominovati bolesnu Miljanu kao što smo ranije veštičaru Vesnu i Napaljenog vepra- Nemanju!Kada se objave nomininacije takmičara,Pošaljite bar 5- 10 poruka nominacije za Miljanino izbacivanje iz vile parova, kako bismo joj istrošili glasače i izbacili bolesnicu što pre da izađe na psihijatrijsko lečenje!!!Rijaliti Info Parovi - Reality Show Parovi Parovi - Happy tv Blic Telegraf InfoZona ALO! DNEVNE NOVINE Kurir Pulso Online Večernje novosti Danas SrbijaDanas.com Dnevne.rs Scandal

Posted by Branislav Radonić Brendon i Pingvini sa Madagaskara - Parovi 4 Zvanično on Monday, February 22, 2016

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online