Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 07.06.2010.
01:28
pressonline.com A

Maja: Nisam u ljubavi s Firčijem

Pop pevačica Maja Odžaklijevska, koja je u subotu uveče napustila „Farmu" izgubivši od svog ljutog protivnika Miloša Bojanića, rekla je da bi rado snimila duet sa Zoricom Brunclik ako joj direktor „Granda" Saša Popović to predloži.

Maja Odžaklijevska
 

Revoltirana Bojanićevim likom i delom, ona kaže da joj je žao što je pojedine farmere razočarala jer se nije borila do kraja i pobedila ga u duelu.


- Žao mi je što sam na „Farmi" razočarala Firčija, Macu i Sajka jer sam kapitulirala pred najezdom ovog zla, to jest pred Milošem! Znam da je on prikazan u narodu kao jadnik koga svi na farmi gaze. On non-stop stoji pred kamerama i plače: ’Zašto, bože, meni ovo rade’ da bi izazvao saosećanje kod gledalaca jer želi da narod pati sa njim. Lajava sam žena, ali govorim istinu. Zlurad, maliciozan, licemeran, beskrupulozan manipulant, to je sinonim za Miloša. Evo primera: kad god neko snima dnevni intervju Bojanić je negde pozadi u kadru: čisti, kosi, prdi, smrdi! Ako se pod hitno ne pokaže Miloševo pravo lice, ova država će da ode u dubiozu. Onda će zlo da se seje kao kuga - kaže Maja.

Gledaoci su primetili da vas je posebno nerviralo to što vas je Bojanić oslovljavao sa "Bebo"?

Ćeranićku treba prevaspitati!

Zbog čega ste dopustili da vas u jednom momentu Milena Ćeranić isprovocira?

- Nije pristojno da ti se dete od 20 godina obraća na bezobrazan način i govori ti ružne reči. Alo, bre, pa nismo ona i ja rasle na istoj livadi. Da mi je ona dete, joj, prevaspitala bih je samo tako.

- Najviše mrzim kad mi neko daje nadimke. Ja za njega beba? Pu! Kao on meni to iz milošte, ulizuje se! Za njega su svi: Cuca, Beba, Lula... ma, to je ljigavo stvorenje!

Mislite li da je Zorica Brunclik folirant, budući da je od vas i ostalih farmera tražila da joj persirate?

- Na "Farmu" sam ušla sa velikom predrasudom u vezi sa Zoricom. Nema veze što je tražila da joj persiram, to nije bio problem i ja sam njoj umela da kažem da je plačipička.

U slučaju da vam Saša Popović ponudi da snimite duet sa Zoricom, da li biste pristali na to?

- Naravno! Ušla bih ja u "Grand", ali bih i brzo izašla! Trajno ne bih mogla da pevam narodnu muziku, ali vrlo rado bih snimila duet sa Zoricom.

Firčiju je bilo teško u trenutku kada ste bili nominovani za izbacivanje! Publika je stekla utisak da ste zaljubljeni jedno u drugo.

- Nas dvoje smo postali dobri prijatelji! Firči jako voli svoju devojku Jasminu, a i ja imam nekog pored sebe ko me je čekao. Tako da između nas dvoje nema nikakvih emocija te vrste na koju se aludira. Ne znam kako smo prikazani u spoljnom svetu. Par puta sam Firčiju rekla da ne gleda Minine „balone" jer onaj ko ima sisiće svakako treba da napravi balone. To sam komentarisala sa njim i verovatno su gledaoci zbog toga stekli utisak da postoji nešto među nama!

U „spoljnom svetu" se pričalo da ste na „Farmi" ostali dugo zahvaljujući nekom biznismenu koji je finansirao vaše glasove! Ima li istine u tome i ko je on?

Sajko novi gazda, Maca zdrav!

Novi gazda „Farme" je Nikola Sarić Sajko! Ovu odluku je donela Maja, posle napuštanja „Farme"! Inače, povodom medijskih glasina da je Dragan Marinković Maca u teškom zdravstvenom stanju, oglasili su se producenti „Farme" tvrdeći da je s njim sve u redu.

- Maca se žalio na bolove, ali su dodatne analize pokazale da je s njim sve u redu. On je pre nekoliko dana dao urin našem lekaru i stigli su rezultati koji su pokazali da je zdrav. Nema ni govora o tome da treba da ide u bolnicu - kaže za Press PR „Farme" Maja Govedarica.

- Gde je taj čovek bio u subotu uveče kad sam ispala? Kamo sreće da imam jednog takvog da me finansira, pa da nisam morala ni da ulazim na „Farmu". Dajte da ga upoznam, baš bi volela da mu zahvalim. Ovako, hvala publici što me je nominovala za duelistu! Prezadovoljna sam jer nisam se nadala da ću toliko dugo ostati. Sad želim da uzmem ove pare što sam zaradila na „Farmi" i odoh na more sa decom.

S obzirom na to da ste postali baka mesec i po dana pre ulaska u šou, nismo primetili da su vam unuk i ćerke nedostajali na imanju?

- U trenucima kada se kamera okrene da prati neka burna dešavanja, ja se pokrijem ćebencetom i sita se isplačem. Nisam želela da izazivam patetiku kod naroda! Dovoljno je to što narod zna da sam samohrana majka već 25 godina. Bez obzira na sve i dalje sam dama, imam zlatno unuče i, srećom, okružena sam zdravom porodicom.

Smatrate li da će vam učešće u ovom rijalitiju pomoći da vas više angažuju?

- Na „Farmu" sam ušla da finansijski pomognem svojoj deci! Moram da platim fakultet jednom detetu i da pripomognem kao baka drugoj ćerki dok se ne osamostali. U penziji sam i ne ganjam sada karijeru, mada ako se pojavi poslovna ponuda, odlično.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 07.06.2010. 11:03
Maju pamtim iz njenih mladjih dana, kao izuzetnu i temparementnu pevacicu, a kasnije se u TV intervjuima zalila na finansijske probleme, jer je samohrana majka. Obradovala me je vest da ce biti ucesnik "Farme", jer sam se nadao da cu se naslusati dobrog pevanja i uzivati u njenom vrcavom duhu i optimizmu, i pored problema koje je imala. Radovalo me je i to, da ce popraviti finansijsku situaciju i da ce uzivati u gozbama na "Farmi". Nazlost, na "Farmi" smo videli drugo lice Maje, koje je sve nas , koji je poznajuemo samo kao javnu licnost, neprijatno iznenadilo. Maja se pokazla kao osoba koja krajnje vulgarno psuje, primitivno se svadja i vredja, lenjivica i seksualno napadna. Vrhunac svoje bahatosti i osionisti je pokazala kada je postala metresa Fircija. Nadala se da ce je ovaj samozvani firer dovesti do finala. Zao mi je sto vise ne mogu da uzivam u njenom stvarno lepom pevanju, jer mi je ovo njeno drugo lice odvratno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online